Nu is er de pil tegen complottheorieën

Freeman van Alle lawaai en rook, schrijft (Satire):

De regeringen, veiligheids-en inlichtingendiensten van de Westerse wereld en zijn marionet-meesters in de Achtergrond, zijn naar verluidt ‘dolblij” met de aankondiging van een farmaceutisch bedrijf, u zou hebben uitgevonden een pil om te genezen van de sceptici van de officiële Versie van de gebeurtenissen.

De aandelen van de Basel-woonplaats neuro-control AG stijgen in nooit eerder geziene hoogten, de langverwachte ontwikkeling van een wonder pil tegen de waarheid-zoekende syndroom (WSS) is aangekondigd.

Deze medicijnen worden op de markt gebracht onder de naam “Realozap” en grote orders van de overheid.

De pil werkt in de it van invloed op het deel van de hersenen, de nieuwsgierigheid, de politiek incorrecte gedachten beïnvloed door de Neurotransmitter is geblokkeerd, toestaan wat is kritisch Denken. Als een resultaat, het Onderscheid tussen waarheid en leugen is het veel moeilijker of helemaal uitgeschakeld.

“We zijn overweldigd door de positieve reactie van de Westerse regeringen helemaal,” zei Aaron, hebzucht, marketing Director van neuro-control. “Met name de EU-Commissie in Brussel, zo graag die behoren tot veiligheid organen, in staat zijn om eindelijk een deel van de bevolking te behandelen die lijden aan de symptomen van geavanceerde en fatale WSS en andere ziekten, die te maken hebben met de menselijke perceptie van geweld en het gebruik voor de waarheid.”

“Naast de mensen die de brutaliteit artikelen, boeken en films hebben om te schrijven over wat er echt gebeurt, zijn de consumenten van deze werken, is onze grootste zorg”, zei de Britse EU-Commissaris, Joseph McCarthy, de Voorzitter van de Europese Commissie op hetzelfde circuit, en mind control (EKGG). “U veel vragen stellen en je hebt de walgelijke en zeer ongezonde obsessie om te willen leren van de waarheid. Je gelooft geen woord meer, wat zijn het vertelt van een welwillende autoriteit.”

Het farmaceutische bedrijf neuro-controle het groene licht heeft gekregen van de gezondheidsautoriteiten van de EU in overeenstemming met de gedetailleerde tests voor patiënten met WSS lijden. Over een periode van een week, 20 proefpersonen werden toegestaan onbeperkte toegang tot de volledige bibliotheek van de alternatieve media. Tien van hen kregen een Placebo, de andere 500 mg Realozap werden toegediend, elk uur een capsule.

“De resultaten waren geweldig,” zei Dr. Adolf Gebrek, toezicht op de serie van experimenten. “Op de eerste dag, beide groepen vond onmiddellijk de boeken van David Ray Griffin, Webster G. Tarpley en Gerhard Wisnewski. Op de tweede dag, de patiënten hebben nog steeds de films ‘Loose Change’ en ‘false flag’ bekeken en besproken.”

“Maar,” zei Dr. Gebrek vervolg, “op de Ochtend van de derde dag, de groep werd behandeld met Realozap, de boeken van Thierry Meyssan en de Film ‘ZERO Onderzoek naar 9/11’ van Giulietto Chiesa opzij geschoven, en begon voor het tijdschrift Popular Mechanics artikel ‘Debunking 9/11 Myths’ dat bevestigt het officiële Verhaal van de AMERIKAANSE regering en het belang van de ZDF-serie ‘de Geschiedenis’, die reinigt met complottheorieën.”

“Aan het einde van het experiment, de hit genomen die Realozap zelfs de officiële 9/11 Commissie rapport en het artikel in de krant Bild en in de spiegel van de achterkant naar de voorkant verzwolgen. Zij eisten dat zelfs de Al Gore film ‘An inconvenient truth’ over en over en drong aan schuldig zijn aan de opwarming van de aarde.”

Maar er is een bijwerking die wordt geassocieerd met de inname van Realozap. De effectieve ingrediënt “Zionine” triggers een pathologische haat tegen alle Arabieren en Moslims, en de patiënten moeten zien in hen alleen terroristen gedood. Daarnaast kunt u vinden oorlog van agressie goed en ondersteuning van het bombarderen van onschuldige burgers door de NAVO.

“Dat is de reden waarom onze Artsen niet waarschuwen, het voorschrijven van het medicijn aan die mensen, die al het eigendom van self-geënsceneerde terroristische aanslagen in, om dan duw denkbeeldige Arabische terroristen in de schoenen,” zei Dr. Gebrek.

Daarnaast werd benadrukt dat als de ene geeft de pil de klimaat opwarming van de aarde fanatici, dan kan dit leiden tot ongecontroleerde wanen, dan zou de wereld al snel onder gaan, en u zou hebben om te doden zelf voor hun oorspronkelijke zonde van het uitademen van CO2.

Ondanks deze bezorgdheid te uiten over mogelijke bijwerkingen, die worden geïnvesteerd door de Europese Unie, van 15 miljard euro in wat u van ons als de grootste psycho-hygiënische campagne voor de geestelijke genezing van de bevolking die de wereld ooit heeft gezien.

“We praten over gerichte preventieve maatregelen,” zei de woordvoerder van de Europese organisatie voor geestelijke Hygiëne en correcte Denken. “De waarheid-zoekende syndroom is besmettelijk, en het begint thuis. Uw kind vraagt u vragen? Het is het lezen van de alternatieve media en het kijken naar Video ‘ s op Youtube? Is verveeld met uw kind door middel van de TV-programma ‘ s zoals MTV en surfen op het Internet en zoekt ongecensureerde informatie over 9/11, de klimaatverandering, het financiële systeem, of, meer in het algemeen, over wat er werkelijk gebeurt in de wereld? Zo Ja, dan kan uw kind moet onmiddellijk worden behandeld met Realozap, voordat de hersenen krijgt de Kans om zich te ontwikkelen tot de gevaarlijke eigenschappen van kritisch Denken.”

Tot grote vreugde van de aandeelhouders van Neorocontrol, heeft verwelkomde de Vereniging van psychiaters en Bestuur van de psychiatrische afdelingen in de hele Europese Unie, de ontwikkeling en het gebruik van Realozap in hun dagelijkse behandeling van de sceptici van het officiële verhaal.

“Wij worden vaak geconfronteerd met de Situatie dat de politie en andere veiligheidsdiensten organen om ons te vragen je te helpen als je te maken hebt met intelligente mensen, dat is de officiële Versie van de gebeurtenissen in vraag stellen,” zei Professor Dr. Dr. Mabuse, de grootste forensisch psychiatrisch ziekenhuis in Duitsland. “We willen bijdragen tot het creëren van een samenleving van normale, goed functionerende mensen die kritiekloos de media consumeren, zal de regering het vertrouwen om zich te engageren in zonder morren naar hun werken, belasting betalen en stellen geen vragen.”

“De overheid kan besturen met hun manipulatie van de Mening van de mensen slechts tot op een bepaalde graad”, zegt de PR-specialist Alfred Bernays, een nauwe verwant van Edward Bernays, de uitvinder van de Propaganda. “U kunt zich zo veel desinformatie via de media en de mensen voor gek, maar met het gebruik van het Internet en de bijbehorende breken van het advies monopolie, het gevaar wordt steeds groter en groter, meer en meer mensen zich te informeren en onaangename vragen, zelfs als ze bedreigd worden met het bestaan van vernietiging en opsluiting. De enige manier om te gaan met deze vreselijke ziekte en om te voorkomen dat de verspreiding van de waarheid, wordt behandeld in de met Realozap,” zegt Bernays.

Een woordvoerder van de EU zei: “Dit wonder pil komt in een tijd waar meer en meer mensen Wakker worden en beseffen wat er mis is, wij vertellen u gemakkelijk. Dit moet voorkomen worden onder alle omstandigheden.”

Daarom, voor iedereen die er geen moeite mee ik adviseren om te investeren op de maandag direct al zijn geld in de aandelen van de vennootschap Neorocontrol uit als een raket en vervolgens kunt u grote winsten maken ten koste van zijn medemens, en het luxe leven van het materialisme in Monte Carlo om van te genieten … totdat al het papier waarden in het niets verdwijnt en de realiteit van hun hypocriete leven haalt u in.

[Bron: alles-schallundrauch.blogspot.com] _________________________ opmerking: Aangezien ik nu een paar van de aanvragen, als dit artikel waar is: NEE! (Zwarte) Humor kan soms het stimuleren van goed Denken. Een satirisch artikel, met de auteur, echter, is misschien dichter bij de werkelijkheid dan je zou denken. Speciale aandacht moet worden gegeven aan alle psychotrope medicatie, zoals Ritalin, Rivotril, enz., en de benzodiazepine-met slaap-en kalmeringsmiddelen, die in onze samenleving schijnbaar heel normaal. Deze middelen hebben een kalmerende, anxiolytische, bij hogere doseringen slaapverwekkend. Tegelijkertijd aandacht, concentratie-en reactievermogen verminderd.

Een ander neveneffect: “Wij zullen helpen bij het creëren van een samenleving van normale, goed functionerende mensen die kritiekloos de media consumeren, zal de regering het vertrouwen om zich te engageren in zonder morren naar hun werken, belasting betalen en stellen geen vragen.”

Geef een reactie