Scherf gezondheidszorg de Grondwet noemt de illegale

Frankfurt – Bremen voormalige burgemeester, Henning Scherf (SPD) van mening dat de duitse gezondheidszorg voor “barbaars” en “ongrondwettelijk”. “Iedereen die denkt dat de duitse gezondheidszorg, zult u snel zien een Twee-klasse-Systeem,” schrijft de Scherf in zijn boek “Samen in plaats van alleen”, vanaf de Frankfurter Rundschau afgedrukt op woensdag van tevoren van een uittreksel.

“Die behoort tot de laagste inkomens kwart van de duitse, die – statistisch gezien – tien jaar eerder dan iemand van de rijkste wijk.” Dit was barbaars. De populatie zal verder op te splitsen, omdat “meer en meer medische diensten worden privé betaald,” zegt Scherf in zijn boek. Dus, vooral de armen, die bleef ziek thuis aan het oefenen vergoeding, omdat voor hen de tien euro extra voor de arts bezoek ontbreken.

“Hier is onze gezondheidszorg is op een verkeerde Spoor.” Hier, de SPD-politicus toegeven van zijn eigen fouten, uiteindelijk wordt hij gesteund hebben als een nationale politicus van de Hervorming, Ja.

“Maar we hebben bijgedragen in onze poging om de zorg betaalbaar, tegen onze wil, moeten we vandaag klagen van een nieuwe klasse van de geneeskunde in de Republiek en medische zorg, die ongrondwettig is. Omdat het van invloed op de mensen zouden, als mijn ziektes zijn niet voldoende behandeld alleen omdat ik geen geld heb.” © CBA/artsen sheet.de

[Bron: aerzteblatt.de]

Geef een reactie