Nimm2 – etiketten duizeligheid met Vitamine Supplement

Sinds 1962, de candy classic belooft te worden “waardevolle” vitaminen voor de hele familie”. Op dat moment, de fabrikant Storck schreef in de commercials, nimm2 ‘ zo gezond is als de zon, vers fruit en groenten.

En zelfs vandaag de dag, Storck, doet alles wat het kan om te suggereren ouders en kinderen: Wanneer snacken, dan in ieder geval nimm2. Maar de kunstmatige vitamine cocktail is niets meer dan een slimme marketing truc. nimm2 zijn gezonder of beter dan andere zoetigheden.

Laten we eens kijken naar de ingrediënten van deze nimm2 Bonbons: glucosestroop, suiker, glucose-fructosestroop, geconcentreerde vruchtensappen 1.3% (in bloed sinaasappel, limoen, Sinaasappel -, citroen -, vlier, Aronia), citroenzuur en melkzuur, gezoete, gecondenseerde magere melk, wei, natuurlijke smaak, ascorbinezuur, Niacinamide, Alfa-tocoferol acetaat, calciumpantothenaat, Riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, Cobalamine

Belangrijkste ingrediënten: suiker in aanvulling op stof: vruchtensappen in een hoeveelheid van alle-1.3% (nimm2 zacht, het maakt ten minste 2%) + een paar toevoegingen van kunstmatige vitaminen.

De producenten van voedingsmiddelen wilt uw kunstmatige suiker producten hebben een gezonde vacht van de verf, ook voor de gezondheid-bewuste ouders aantrekkelijk. Kinderen geloven, neem je een stuk van de gezondheid, maar dit is een gevaarlijke misvatting.

U hoeft niet te zien, misschien, als radicaal als ik, en het is geen ramp als kinderen consumeren een kleine hoeveelheid van deze suiker producten. Veel kinderen eten deze dingen dagelijks, omdat de ouders de juiste kritische bewustzijn ontbreekt, en zodra een pakket geeft een gezonde indruk, biedt de ouders die je kunt geven aan uw kinderen voor een verandering “gezond” snoep Snack op.

Maar er is geen, helaas. De producten bestaan voornamelijk uit suiker en kunstmatige vitaminen, zijn alles behalve gezond. Het resultaat is ons vandaag de dag wordt steeds duidelijker: de beschavingsziekten, zoals kanker, Diabetes, allerlei allergieën, zwaarlijvigheid, hyperactiviteit, chronische vermoeidheid, en nog veel meer! Enorm in opkomst. De huidige samenleving is zo ziek en zelfs zieker, nauwelijks levensvatbaar bedrijf.

Het is triest dat velen niet eens weten wat ze aan het doen zijn met hun kinderen. Ouders maken hun kinderen van jongs af aan lucratieve patiënten, de farmaceutische industrie.

Wat ik wilde zeggen slechts in het kort: nimm2 zijn niet beter dan andere conventionele snoep. Het beste om te voorkomen dat al deze suiker bommen en geef uw kind een mooie, sappige, frisse, zoete vruchten, als moeder natuur ons levert. Dit zijn echte vitaminen. Dit is echte gezondheid. Dit is het leven.

Ga je met je kinderen naar het bos en het verzamelen van frambozen, bramen, bosbessen, etc. dan doe je alles goed.

Als je meer tijd hebt, zal u ondersteunen, maar Foodwatch en Fobbed uit met hun actie tegen het etiket van fraude:

abgespeist.de ontmaskert de leugens van Reclame op voedsel

Video link: https://youtu.be/KBbnDEmQtbs

Geef een reactie