Groene School: Mijn droom van de Groene school

De groene school is een school van de toekomst. In Bali, ongeveer 200 kinderen krijgen momenteel uit 40 verschillende landen, een aanwezigheid-gebaseerd, holistische en groen onderwijs.

John Hardy:

Kortom, het is een dorp, met alle ecologische, biologische en sociologische elementen die nodig zijn om een duurzame en holistische manier van leven van hoge kwaliteit. Het is de bedoeling om het bedienen van een grotere gemeente als een model en inspiratiebron. Het hart van dit dorp zal de school.

In het midden van de woningen en de gemeenschappelijke gebouwen, paden en tuinen, velden en bloemen staat in het hart van de gemeenschap, de school. Het biedt een unieke leeromgeving die voldoet aan de behoeften van de altijd aanwezige behoefte aan een alternatief onderwijs. Deze pick-up als een Magneet, een toegewijde en voortdurend wisselende groep van ouders en andere familie leden in de plaats.

Ga mee met John Hardy op een ronde van het Groene school, zijn bijzondere school in Bali, waar de kinderen op te Bouwen en tuinders om te leren, waar je creatief zijn (en op de hogere school te maken). De kern van de Campus is de kolkende hart van de school, misschien wel ‘ s werelds grootste vrijstaande bouwen met bamboe.

Vertaald in het duits door de Burger Daniel Beoordeeld door Alex Boos

Gerelateerde Links:

  • www.greenschool.org
  • Fairplanet.net in: de Groene School – Duurzaam onderwijs in Bali

Geef een reactie