Ernstige bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van BAYER anti-baby-pil

Druk op Info van de 5. In April 2011, de Coördinatie tegen BAYER-gevaren

BAYER-jaarlijkse Algemene vergadering op 29 mei. April:

Worden ingediend tegen de toepassing van gevaarlijke anticonceptiva

Het was opnieuw een geval van overlijden in het geval van het gebruik van de anticonceptiepil Yasminelle BAYER. Aan het einde van januari, een 21-jarige Oostenrijkse meisje overleden aan een longembolie, hoewel de Artsen waren meteen ter plaatse.

Tragisch genoeg, ze had het voorschrijven van de pillen om gewicht te verliezen. De nieuwe gegevens van de AMERIKAANSE regelgevende instanties blijkt dat het aantal ernstige bijwerkingen en sterfgevallen is veel hoger dan eerder gedacht.

Alleen al In de VS, 190 vrouwen zijn overleden, dus na het nemen van de pillen Yasmin en Yaz. In de verenigde staten, ongeveer 7.000 rechtszaken tegen BAYER in behandeling zijn.

Het nemen van anti-baby pillen met het hormoon drospirenone is aangesloten op oudere fondsen met een significant toegenomen risico ‘ s. Opnieuw en opnieuw het gaat om ernstige schade aan de gezondheid, zoals trombose, embolisms en beroertes. In de reclame campagnes van BAYER, de risico ‘ s zijn niet vermeld.

De Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) vandaag. een tegen-beweging aan de BAYER jaarlijkse Algemene vergadering op 29 April ingediend. Hierin, kwijting van de Raad van bestuur wordt afgewezen. Letterlijk betekent het:

“BAYER maakte in 2010 een omzet van EUR 1,65 miljard met voorbehoedsmiddelen. Ook de voorbereidingen op de markt worden gebracht met een hoger risico profiel roekeloos. Dit resulteert in vermijdbare schade aan de gezondheid van de mens en zelfs tot de dood in sommige gevallen. Het Bestuur draagt de verantwoordelijkheid voor.”

Christiane Schnura van het CBG, die het verzoek heeft ingediend:

“Het is schandalig dat nieuwe anticonceptiva zijn gevaarlijker dan de oude, alleen maar omdat met beloftes zoals “gewichtsverlies” en “effectief tegen acne” de verkoop zal worden verhoogd. Zelfs meer schandalig is hoe de BAYER Raad van bestuur, vastgesteld bij de laatste jaarlijkse Algemene vergadering in vergelijking met twee, slechts de dood van de ontkomenen van het leven en de gewonde vrouwen van elke verantwoordelijkheid.”

Ondanks de toegenomen risico ‘ s, BAYER gestart naar de 50. Verjaardag van de pil in het afgelopen najaar, een echte Marketing vuurwerk. Onder andere dingen, een rondtrekkende tentoonstelling ontworpen voor de Gala-evenementen in diverse landen en een Facebook campagne gestart. Dat is de “Beauty effect”, de “Feel-good-factor” en een zogenaamde “karakter Bonus”, de pillen worden aangeprezen.

Ulrich Hagemann van het Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten voor drug safety verantwoordelijk, veroordeelde deze praktijk:

“We zien de kritiek. De bedrijven adverteren de bijwerkingen, en in deel, dit is borderline verkeerd”.

Een BAYER aangehaalde studie (Euras), om aan te tonen dat de vermeende veiligheid van de pillen in de Yasmin-groep, werd in opdracht van SCHERING – tegenwoordig onderdeel van BAYER – zelf in orde is, en door een SCHERING werknemer.

Onafhankelijke wetenschappers komen tot zeer verschillende resultaten. Twee recente studies tonen aan dat drospirenone-bevattende pillen veroorzaken in vergelijking met de oudere exemplaren tot ongeveer 80% verhoogd risico van trombose. De extra risico ‘ s van preparaten zoals Yasmin is op geen enkele manier te rechtvaardigen, omdat de oudere middel van preventie als betrouwbaar.

Alleen een beetje beter, het ziet er op het hormonale spiraal Mirena. Meer dan elke tiende vrouw heeft last van ernstige bijwerkingen, zoals depressie, cysten, acne, en migraine. Bovendien, de vermoedelijke toename van het risico van borstkanker. De Mirena Website genoemd wordt echter slechts een fractie van de risico ‘ s en de kleineren term “bijverschijnselen”. Vanwege het ontbreken van de notes zullen worden behandeld duizenden vrouwen de verkeerde kant op, de oorzaken van hun klachten vaak onopgemerkt blijven voor jaren.

In de Verenigde Staten, gestart in BAYER ‘ s reclamecampagne voor de Mirena in overeenstemming met het model van Tupperware partijen. Deze Promotie Teams werden in privé-evenementen. De campagne werd verboden door de AMERIKAANSE FDA.

In het verbod staat dat de Marketing van BAYER

“de effectiviteit van overdreven, ongegronde beschuldigingen, en de risico ’s van Mirena devalueert”.

Voor de verklaring, volgens welke gebruikers het gevoel de binnenkant van de Mirena samengevat “geweldig”, zou er geen wetenschappelijk bewijs. Daarnaast is de Marketing de meest voorkomende bijwerkingen.

BAYER blijft weigeren informatie over de incidentie van ernstige bijwerkingen van anticonceptiva te gaan, zogenaamd om “klanten”. Eigenlijk is de negatieve informatie mag niet verdwijnen in de lade, om niet in gevaar te brengen van de alinea. De Coördinatie tegen BAYER-gevaren verlangt derhalve een verplichting tot bekendmaking van alle gerapporteerde bijwerkingen en de toepassing studies, alsook doeltreffende sancties voor oneerlijke farmaceutische reclame.

Anti baby pil, hun inname is geassocieerd met een verhoogd risico van trombose en embolie risico, moet worden verboden.

 

Informatie op de BAYER-jaarlijkse Algemene vergadering: www.cbgnetwork.org/3720.html

Belanghebbenden worden uitgenodigd om deel te nemen aan de acties op de 29. April in Keulen. Aanvragen op Tel.: 0211 – 333 911 of [email protected]

 

Het CBG is geconfronteerd met ernstige financiële problemen. Help mee in de reddings-campagne: www.cbgnetwork.org/3708.html

Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) e-mail [email protected] Internet www.CBGnetwork.org Twitter: twitter.com/BayerGefahren Facebook www.facebook.com/pages/Coordination-gegen-BAYER-Gefahren-CBG/127538777294665

Tel 0211-333 911, Fax 0211-333 940

Groep kritiek zal geld kosten. Het CBG ontvangt geen subsidie van de overheid en de financiering. Dus, als je denkt dat het kritische werk van de BAYER groep is belangrijk en noodzakelijk, dan kunt u ons werk steunen met een donatie, of beter nog, met uw lidmaatschap.

Houdt u overmaken op rekening 8016 533 000 per GLS Bank, BLZ 430 609 67 ontvanger: Coördinatie in een JIT. Bayer Gevaren

BIC/SWIFT-Code (Bank Identifier Code): GENODEM1GLS IBAN (International Bank Account Number): DE88 4306 0967 8016 5330 00

of doneer online

Versterk je ons in de rug, je online support-lid.

 

Geef een reactie