Het is aan de drugs en niet de kanonnen

Een artikel van Freeman, alles-schallundrauch.blogspot.com

Eigenlijk wilde ik schrijven over dit trieste verhaal, niets, alleen, uiteraard, veel van u wendt, en daarom geef ik mijn mening op.

De media gaat wild met berichten over de amok uitvoeren van Winnenden en zoeken de schuld, alleen niet daar waar het echt. Het zal natuurlijk onmiddellijk eiste meer wapens beperkingen, dan de vader is te wijten aan schuld, want hij heeft niet de verborgen pistool, dan killer spel de timer en moet worden verboden. Als een maatregel van de school de kinderen krijgen een Chip ingeplant, op de school toegangen tot strikte veiligheidsmaatregelen moeten plaatsvinden, de chatrooms op het Internet moeten worden gecontroleerd door de politie, enz. Wat een waanzin.

Het wapen in de moord is niet de schuld, maar wat de trekker overhaalde. Niemand vraagt onder welke is de impact van de 17-jarige en of die wel of niet zijn ziekte heeft hem gedreven om de akte.

De media melden dat Tim Kretschmer, “liep rustig in drie klaslokalen en opende het vuur zonder een woord te zeggen.” Na de schietpartij in de school, Tim ging in het psychiatrisch centrum van Winnenden en schoot een medewerker. Wat is de verbinding van deze Persoon? Hij was aantoonbaar door Depressie in psychiatrische behandeling. Hij toonde geen emotie, een volledig onnatuurlijk gedrag, alsof het een afstandsbediening emotieloze robot. Er is maar één verklaring voor, het psychotrope drugs hebben veranderd haar essentie.

De psychische problemen zijn een kwestie van registreren: zijn patroon voor de Bundeswehr, presenteerde hij het bewijs van een stoornis is een psychiatrische behandeling nodig.

Door de hysterische rapportage van de media, de massa van het volk onmiddellijk tot de conclusie dat het de pösen pösen wapens, het is de psychiatrische behandeling door medicijnen, die leiden tot de schietpartij in Duitsland, Amerika, Finland of een andere plek. Deze gif pillen drastische verandering van de functie van de hersenen en veroorzaken een volslagen afstand van de werkelijkheid, als de Persoon wordt uitgevoerd door middel van een virtuele wereld … in een Trance.

En eigenlijk hebben de jongeren beschreven de schietpartij op de Columbine school, uitgevoerd hun ervaring in een spel. Ook de koreaanse Student gedood, vorig jaar op de Virginia Tech University in Blacksburg 32 mensen, was voor een tijd in een psychiatrische behandeling.

De jongen reed in de laatste 10 jaar in Amerika, Amok, werden behandeld met psychofarmaca, vooral antidepressiva. Alle Shooters hebben drie dingen gemeen: 1. zij zijn de jonge jongens, 2. ze tonen een harteloze Psyche met volledige scheiding van de werkelijkheid, 3. u hebt genomen van psychiatrische medicijnen.

Deze stoffen aan de invloed van de hersenen zijn bekend om het veroorzaken van wrede gedachten en acties. De gezondheid van de autoriteiten weten dat, en het staat ook als een waarschuwing aan de bijsluiter. In feite, de psychiatrische drugs leiden tot een vervreemding van de werkelijkheid. Het niet weten waar zij moeten worden beschermd. Je zult zien dat je klasgenoten meer dan mensen, maar als objecten en doelen. Je bent zo het contact met de werkelijkheid, dat zij gericht zijn op het einde van het pistool op zichzelf.

Moderne psychiatrische geneeskunde is de taak van de mensen die depressief voelen om een chemische lobotomie van uw hersenen in een toestand waarin je het gevoel helemaal niets. Als u harteloze, er is niets dat voorkomt dat je van het fotograferen van uw medemens. Ze voelen zich noch medelijden, noch genade. Alles is maakt niet uit. Het goed gedocumenteerde bijwerkingen van psychiatrische medicijnen.

Tim Kretschmer werd behandeld met psychotrope middelen, die vervormd zijn perceptie van de werkelijkheid volledig. De medische wereld en de farmaceutische industrie wil dit ontkennen oorzaak, natuurlijk, en alle rapporten die over een verbinding onder de druk, de psycho-pillen trigger the killing sprees in scholen.

Het gebruik van medicijnen in de psychiatrie, heb je meestal krijgen precies de toestand waarin je zogenaamd wil het oplossen. Antidepressiva kan leiden tot depressie, bijvoorbeeld, evenals suïcidale gedachten en gewelddadig gedrag. Daarnaast kunnen ze leiden tot gewichtstoename, obesitas, Diabetes, en deze wijzigingen kunnen leiden tot meer Depressie, dan is meer “behandeling” door de drugs. Een gigantische fraude.

De farmaceutische bedrijven om hun producten te verkopen alleen om Winst te maken, terwijl het vernietigen van de levens van miljoenen mensen. Alleen de top-vijf van psychiatrische medicijnen in Amerika, zoals Zoloft Adderall, Haldol, Lexapro en Clozapine brengen een winst van $ 18 miljard per jaar. De hele psychiatrie industrie tassen van 330 miljard dollar in het jaar. Nieuwe vormen van gedrag zijn ontdekt stoornissen “” die kunnen worden behandeld met pillen.

Volgens de statistieken van het bedrijf ziekenfondsen in 2009, heeft een verdubbeling van het aantal voorschriften van psychotrope geneesmiddelen in Duitsland in de afgelopen drie jaar.

Het gif hebben mixer geen interesse in de gezondheid van de mensen, dat zou slecht zijn voor de business. Uw intentie is om op lange termijn patiënten, die slechts is behandeld, tegen de beste met een zeer dure medicatie, maar nooit gezond. En de bijwerkingen van de directe schade aan de immens. Het is deze criminele industrie worden gewijzigd geneesmiddelen voor de dood door de rooftochten verantwoordelijk.

Natuurlijk, de massa-media niet iets melden over, zeggen er is een verband tussen psychiatrische medicijnen en de door hem met vuurwapens. Waarom denk je dat? Omdat van de media, maar de politici zijn gefinancierd door de farmaceutische industrie. Dit is een grote Ontvangsthal met een ongelooflijke invloed. Want het moet dienen dan een ander schuldig gemaakt, kunnen niet terug te vechten, en hoe dan ook, de Algemene Verdachte het vuurwapen, of computer games.

Van het geven van een pistool de schuld voor een moord is net zo absurd als wanneer je een badpak voor de Verdrinking van een zwemmer verantwoordelijk. Schuld is niet het wapen, maar de dader heeft het slachtoffer, die gericht is en de trekker overhaalde, en dan, die heeft geschaad, de Persoon dus in de geest dat hij werd gedreven naar dit feit. Je moet de naam van de werkelijke oorzaak, namelijk, onze zieke en perverse samenleving, in die onstabiele mensen vernietigd, zodat ze kunnen worden weggepompt van de Artsen met psychotrope drugs dan in het ergste geval, het ijs om een “Killer” van je.

Onze samenleving is pervers en produceerde een groot aantal psychisch zieke mensen, vooral in het geval van gevoelige personen. Maar dit is een bewuste. Gedurende de dag worden we geconfronteerd alleen met de uitoefening van het materialisme, consumptie -, bevrediging van de behoeften en van het ego. Het brengt ons, via de media, hebzucht is goed, egoïsme is goed, wraak, haat en geweld zijn goed, de sterkere Wint, de zwakke is een Verliezer. We zijn voor het nastreven van een carrière en het streven naar de top, altijd meer, geen kwestie hoeveel doden moeten gaan, het doel heiligt de middelen, alles is toegestaan, liegen, bedriegen, stelen alles in orde, alleen het succes telt, “the Winner takes is allemaal”. Het leven, het zijn idolize het voorbeeld, van de wij.

Velen doen niet mee omgaan maar dit is een onjuiste manier van leven en zijn geestelijk ziek. Dit duivelse doelpunten bleven we gewoon in de voorkant van de neus, om ons te vernietigen als volk en ons slaven. De meerderheid van de bevolking geloven dat dit leven een leugen, Ja je ook nog eens het goede te vinden en te verdedigen. En dan, als een niet draait zoals het nu is, in het geval van Winnenden, dan is de werkelijke oorzaak wordt onderzocht, en de absoluut ziek-Systeem waarin we leven en de krachten die controle, nee, maar een zondebok moet dienen, en het zal genoemd worden naar maatregelen ter beperking van hun vrijheid.

De killing sprees, maar ook van de vele zelfmoorden die niet een teken dat onze samenleving en manier van leven iets is misgegaan. Het maakt ons emotioneel en mentaal ziek. We moeten iets doen. Niet door een chemische bommen, is de verandering in de geest en Zombies maken ons niet meer verboden en de vrijheid van beperkingen, maar door een terugkeer naar een natuurlijke leven in harmonie, liefde en menselijkheid.

Meer artikelen: infowars.wordpress.com www.tolzin.de/ritalin/

Geef een reactie