Bewezen: mobiele sterven is mede verantwoordelijk voor bijen

Voor de wereldwijde massale dood van de bijen, er zijn een aantal redenen. De mobiele telefoon is een van hen. Een Zwitserse wetenschapper heeft aangetoond dat in een nieuwe studie, dat de straling van mobiele communicatie in de war van de bijen en laat ze in de dood van vliegen.

In de bee-tijdschrift “Apidologie” de resultaten gepubliceerd van Daniel Favre, een voormalige bioloog aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) en Bienzucht-adviseur van het Kanton Waadts,.

Uit het artikel “Mobiele telefoon-geïnduceerde honingbij werknemer leidingen” van Daniel Favre:

In de afgelopen jaren, verslagen van een wereldwijd verlies van bijen in een rij van de volkeren verlies-en vaatziekten (kolonie verlies-en vaatziekten, CCD), de internationale massaal en alle van een plotselinge ontvangen, zonder voorgaande tekenen van ziekte of aantasting door parasieten worden meer frequent.

CCD heeft ernstige gevolgen voor de teelt van veel fruit en groenten die afhankelijk zijn van bestuiving door insecten. Mijt besmetting, pesticiden, verminderde weerstand, bacteriële en virale infecties, genetisch gemodificeerde gewassen, en teeltpraktijken worden verdacht een rol te spelen in het verlies van bijenvolken.

Rapporten in de wetenschappelijke en Algemene media, conform de mogelijkheid die de mobiele telefoons, kan hieraan bijdragen, omdat de bijen het moeilijk hebben in het huis had bepaling, als de basis van Stan ion voor koord werden geïnstalleerd op veel telefoons onder de Heidenen.

Micro golven dragen dus een deel van de verantwoordelijkheid voor de CCD-syndroom. In dit werk heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijke effecten van conventionele mobiele telefoons geproduceerd elektromagnetische velden op de bijen.

Voor dit doel twee apparaten in de actieve modus en met een totaal specifieke absorptie van energie tarieven lager waren dan de officiële internationale maximale waarden (2 watt per kilogram weefsel) in de omgeving van bijen en bijen geproduceerde piept geregistreerd en geanalyseerd.

Daarbij bleek dat de bijen voelde door het actief communiceren van mobiele telefoons in mensen is verstoord, en voor het Verzenden van Piepjes werden gestimuleerd. Onder natuurlijke omstandigheden, die piepjes zijn een Signaal voor de zwerm voorbereiding of een reactie op verstoringen in de mensen.

Het Versturen van een Piepsignaal wordt niet ingesteld, onmiddellijk na het inschakelen van de mobiele telefoons, maar pas na 25 tot 40 minuten. Deze waarnemingen geven aan dat de bijen voor pulserende elektromagnetische velden zijn gevoelig en gevoelig voor veranderingen in het gedrag te reageren.

Een verlies van bijenvolken is waargenomen, vooral in die delen van de wereld (Europa, Noord Amerika, Australië, Brazilië, Taiwan en Japan), waar mobiele telefoons worden veel gebruikt. De vraag is of de verbinding van de CCD en het intensief gebruik van mobiele telefoons kunnen worden gebruikt als een pure speculatie beschouwd.

In de periode van februari tot en met juni 2009, Daniel Favre uitgevoerd meer dan 80 keer in de vijf bijenvolken op twee verschillende locaties (in Morges en dEpalinges in Vaud) hetzelfde Experiment:

Er waren elk op twee bee huizen, mobiele telefoons en moeten met elkaar communiceren. Ondertussen, de piepjes werden gemeten en geanalyseerd, de gaven van de bijen.

De telefoons bleven in de stand-by modus, het gezoem van de bijen uit op een frequentie van ongeveer 450 Hertz. De telefoon van de mobiele telefoons, maar met elkaar, verhoogde de frequentie van de brom na ongeveer 35 minuten op zo ‘ n 4000 Hertz. De communicatie werd afgebroken, de frequentie is binnen 3 minuten naar het oorspronkelijke niveau.

Mobiele verbetert de zang van de werknemers, dat is een duidelijk teken dat je last hebt. Het bijenvolk voelt verstoord is (of dreigt) en verspreid. De kolonie verlaat de vloer, ongeveer gelijk met de oude Koningin, omdat de toekomstige Koningin had op te groeien in geen tijd in de winter, is ze ten dode opgeschreven.

De vele gsm-masten duidelijk catastrofale gevolgen hebben op de bijenvolken en de bijen voor de bestuiving voor het grootste deel, ons voedsel verantwoordelijk is, overwegen we dringend hoe kunnen we het tegengaan van deze ontwikkeling.

Mobile is slechts één van de Listen van de velen, maar…

Hier is het Originele artikel door Daniel Favre in PDF Formaat (klik)

Geef een reactie