Kan het opleggen van handen daadwerkelijk een verschil maken?

Wat onderwezen wordt al duizenden jaren door de oude wijsheid, leringen, en de laatste paar eeuwen heeft ontkend, integendeel, dankzij de nieuwe natuurkunde (of quantum fysica, kwantummechanica) en fijnere instrumenten voor het meten van, en de erkenning die hij verdiende. Inmiddels zijn er honderden artikelen en wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van de methoden en van de oplegging der handen, zoals Reiki. De kwaliteit van deze wetenschappelijke studies, kan je nu ook zien: de fysieke, emotionele en psychologische veranderingen zijn vrij goed gedocumenteerd.

Extracten van wetenschappelijke studies

Dus, bijvoorbeeld, kunnen nu worden gefotografeerd, dankzij de zeer fijne instrumenten voor het meten, het subtiele energieveld van de mensen, de Aura (Kirlian fotografie) en je kon merken dat de Reiki-energie stroomt door het hoofd (kruin chakra), door de handen stroomt, en de spiraal tegen de klok in.

In sommige landen, Reiki wordt gebruikt om te begeleiden. Patiënten die behandeld worden met de toevoeging van Reiki, had significant minder pijn dan de patiënten die alleen medicatie. Zelfs na chirurgische ingrepen, dus een snellere genezing gevonden kan worden.

Significante verbeteringen van de milt en het Immuunsysteem en het zenuwstelsel, alsook aanzienlijke verlichting van de pijn is waargenomen ook bij chronische aandoeningen, zoals Multiple sclerose, Lupus, fibromyalgie en een vergrote schildklier.

Belangrijke resultaten geboekt in de behandeling van depressie en Stress. Het stresshormoon Cortisol werd verminderd. Zelfs na een lange behandeling te breken, was dit nog steeds het geval.

Het bloeddrukverlagende effect werd ook waargenomen, evenals de versterking van het immuunsysteem door de toegenomen aanwezigheid van antistoffen (IgA) tegen verschillende virussen en bacteriën.

Epileptici ervaren waarden, een vermindering van de in beslag frequentie en een verbetering in het bloed.

Verschillende studies rapporteren een positief effect van de AIDS-en HIV-positieve patiënten. Pijn en Angsten werden overwonnen.

Studies bij patiënten met MS (Multiple sclerose) en patiënten met het Chronisch vermoeidheidssyndroom toonde aan dat na 12 Reiki sessies: 90% van de MS-patiënten waren minder slaperig, en 87% minder depressief, motorische problemen sterk zijn verminderd. Meer dan 70% gaf aan dat de pijn en vermoeidheid verminderd. De patiënten met het Chronische vermoeidheid syndroom, werden ook gerapporteerd 90% pijn reductie. Betere motorische vaardigheden zijn waargenomen in 80%. 70% minder moe.

Dr. Astin (Universiteit van Maryland) in staat was om aan te tonen dat in meer dan 20 studies, Reiki op afstand, dus Reiki op afstand, net zo goed als het kan de behandeling verkorten en de pijn verminderen en de genezing keer.

In de Verenigde Staten gemeten kunnen worden, dat mensen met handoplegging, genezing, kan de vibrationele frequenties in uw handen.

Enquêtes van rond de 6000 klanten van de universiteiten van Freiburg en Utrecht bleek dat tweederde van de Behandelde voelde onmiddellijk na een energetische healing behandeling veel beter, vijf tot tien procent waren volledig genezen. Vooral in het geval van chronische pijn, problemen met de gewrichten en botten, de duur, de spanning, stoornissen van het zenuwstelsel en de Psyche, Astma, eczeem, allergieën en aandoeningen van de spijsvertering en de stofwisseling van de helers waren succesvol.

Dit was gewoon om te Genezen een kleine selectie van wetenschappelijke studies om met de hand, Reiki is het opleggen van/. De onverkorte versies (in het engels), u kunt het hier vinden:

http://www.clinicaltrials.gov

http://www.reiki.org/reikinews/research.html

Lezers van tijdschriften, websites, enz. rapporten aan duizenden van het succes van energie healing. Wie zou graag een genezende behandeling, of zelfs de methode van self-learning, kunt u contact opnemen met:

%image_alt%

Sandra Weber THEKI® | theta healing | Reiki THEKI® is de geslaagde combinatie van een duizend-jaar-oude, wereldwijd succesvolle methode van genezing in combinatie met de nieuwste bevindingen van de kwantumfysica. Mail: [email protected] Web: www.theki.eu Facebook: http://www.facebook.com/pages/THEKI/175678095815325

Geef een reactie