Psyllium zaad-brood – en waarom het niet zou kunnen eten!

Dit psyllium zaad brood iedereen moet eten die wil om te eten echt gezond. Met gluten tarwe brood maakt u moe, ziek en dom.

Zelfs de oude Egyptenaren waren hardwerkende brood Bakker en zelfs vandaag de dag, het dagelijks brood is, is ons basisvoedsel van de nummer 1. Echter, wat eens gezond en voedzaam is, maakt dat mensen vandaag de dag, moe, vet en ziek.

Waarom niet de zieke afval door deze gezonde (en lokale, heerlijke gerechten en aan het eind) variant te vervangen!? Het is de Hamer! Alleen de beste ingrediënten om eenvoudig en geweldige effecten op de gezondheid.

De genezing psyllium zaad brood

Onze dagelijkse “brood” maakt ons ziek: Het oude brood kan worden voedzaam en gezond, maar onze moderne ‘industriële brood’ maakt ons vandaag, moe, vet en ziek. De tarwe en de overige granen zijn sterk veranderd en lang niet zo gezond is als beweerd wordt. De voedingswaarde is laag en de opgenomen Gluten (Gluten-eiwit) is een echt Probleem voor ons organisme (zie “Hoe ongezond is Gluten” – Zoals de tarwe is vergif).

Ook: een Aantal echte bakkers doen zonder het nemen hun vak serieus nemen, maar, in principe, worden toegevoegd in de productie van brood-artificiële enzymen (van Monsanto & co.) en additieven, en hun effecten op de gezondheid van belang zijn. Wie wil aandacht te besteden aan zijn gezondheid, kan van het goedkope brood met de Vinger, die verkocht worden in de supermarkt en in de grote bakkerij ketens.

Waarom kan psyllium brood zal U helpen om een gezonder leven?

Het brood, dat U volgens het recept hieronder, en op slechts bak kan, alleen bevat waardevolle ingrediënten zeer positieve effecten op de gezondheid. Het is een plantaardig, bevat geen Gluten, geen kunstmatige toevoegingen, en het smaakt ook goed.

De canadese voeding onderzoeker Sarah Britton heeft zaden super gezond-vlo brood bekend gemaakt en schrijft op haar Website over het leven-veranderende eigenschappen: LEVEN-VERANDERENDE BROOD

De Ingrediënten:

Psyllium zaad kaf

Psyllium zaad kaf helpen en regelen de gehele spijsvertering en helpen bij darmproblemen, zoals diarree en constipatie. Psylliumvezels reinigen van de dikke darm en helpen het lichaam te ontgiften, dat is waarom ze worden ook gebruikt in veel colon reiniging en ontgifting kuren en bewezen remedies. In het geval van intestinale klachten (chronische), u kunt de schil van de regelmatige inname van Psyllium om te helpen een gezonde intestinale activiteit en vrij van symptomen stoelgang. (Tip

Chia Zaden

De eiwit-rijke Chia zaden zijn een echte Superfood. Vertaald Chia uit de taal van de Maya ‘ s “kracht” betekent. Met zijn hoge gehalte aan vitaminen, antioxidanten, calcium, kalium, ijzer, mangaan, zink en koper, evenals Omega-3 en Omega-6 vetzuren, ze geven het lichaam langdurig energie. Chia zaden helpen bij de vertering van andere voedingsmiddelen, en het eigendom van het gif te binden aan stoffen en zuren, en auszuleiten.

Lijnzaad

Lijnzaad bevatten vele waardevolle ingrediënten zoals Omega-3 vetzuren, mineralen, vitaminen en vezels. Lijnzaad helpen met constipatie en hebben een beschermend effect op het slijmvlies van het maag-gebied.

Kokosnoot olie

Kokosolie heeft vele helende werking op het hele organisme: Het is om te vertragen van het verouderingsproces en het lichaam ontgiften. Kokosnoot olie is effectief tegen bacteriën en schimmels en vermindert de groei van Candida. Het helpt gewicht te verliezen, verbetert de spijsvertering, ondersteunt de werking van de schildklier en het immuunsysteem. Kokosolie kan reguleren van de bloedsuikerspiegel, de ziekte van Alzheimer, te verlichten, en heeft een preventieve eigenschappen tegen kanker. Kokosolie helpt tandbederf en huid problemen en ondersteunt de ontwikkeling van sterke botten.

Andere Ingrediënten

Glutenvrije havervlokken gemaakt van boekweit of haver, enz evenals noten en zonnebloempitten geven het lichaam met hoge kwaliteit eiwitten en vetten en zijn rijk aan vitale stoffen en mineralen. Ze vult u op en geeft het lichaam veel energie.

De Psyllium Brood Recept:

Het recept is vrij eenvoudig en de bereiding is eenvoudig.

Dit recept is veel dat kan worden geëxperimenteerd met andere ingrediënten. Het kan ook zijn brood, specerijen, zoals komijn, anijs, venkel, etc. toegevoegd. U kunt gebruik maken van hennep zaden, pompoen zaden, plantaardige proteïne poeder (voor sporters), enz.

Het belangrijkste ingrediënt is de psylliumvezels, welke moet worden. Zonder uw bron en hechtende eigenschappen van het brood niet in het bezit van samen anders.

Voorbereiding

 • Alle droge ingrediënten in een kom
 • Kokosolie smelten in het warme water en leg deze in de kom
 • Alles goed door roeren (roeren stick of met de handen kneden)
 • Dan, in een met bakpapier bekleed bakblik (de ideale lente-formulier).
 • Voor minstens (!) 2 uur. Het kan een paar uur, zodat de granen en zaden kan zwellen.
 • Verwarm de oven voor op 175°C en verwarm het brood bakken voor ongeveer 30 minuten.
 • Na 30 minuten, het brood uit de schotel, flip en nog 30 minuten bakken.
 • Verwijder uit de oven en laat afkoelen.
 • De aard van het preparaat kunnen worden gevarieerd. Neem dan gewoon eens kijken op de Video en de Links onderaan let op! Ik heb ook geprobeerd zonder de bakken pan, ik kneed het deeg stevig met de handen, en vervolgens gemakkelijk op een bakplaat. Een uur gebakken, en het was geweldig. 🙂

  Gewoon proberen en experimenteren! Het brood is geweldig en super gezond. Als u van dit brood eet dagelijks (in plaats van dit “goedkope-industrieel-brood”), zal zich op de lange termijn, een gezonder leven, voelen zich beter, hebben meer energie, een betere spijsvertering en een gezonde darm.

  Silke Leopold: glutenvrij psyllium-brood – veganistisch en heerlijke

  Video link: https://youtu.be/FGfZjEypZLY

  Meer Info:

  • Zuckermonster.com – Psyllium Zaad-Brood
  • Gesund-Heilfasten.de – psyllium zaad-brood voor een ander leven?
  • Mynewroots.org – Het leven verandert brood
  • De macht vrouwen: De waarheid over de zaken met de priester brood
  • Paleo Sophie: brood is kwaad. Of: graan is een tweesnijdend zwaard
  • ZDG: Gluten gedrogeerd

  Product Tips

   

  Geef een reactie