Ouders klagen tegen het farmaceutische bedrijf Pfizer

Nigeriaanse ouders in rechtszaken tegen het farmaceutische bedrijf Pfizer. Dit is onwettig om drugs in hun kinderen getest. Het bezwaar van Pfizer, werd ontslagen op dinsdag.

Nigeriaanse families is toegestaan om ‘ s werelds grootste farmaceutische bedrijf Pfizer in de Verenigde Staten testen op drugs in hun kinderen voor de rechtbank. De miljard-dollar Corporation wordt beschuldigd, in 1996, zonder de toestemming van de ouders in de Noord-Nigeriaanse deelstaat Kano, de antibioticum Trovan op 200 kinderen getest. Elf van de kinderen is overleden, volgens de rechtszaak, terwijl anderen waren blind, doof, of geleden schade aan de hersenen. Het AMERIKAANSE Hooggerechtshof het beroep verworpen van de AMERIKAANSE farmaceutische reus tegen een gerechtelijke procedure op dinsdag.

Lees meer….

De farmaceutische industrie is het testen van hun nieuwe drugs, met name in Afrika, de “derde wereld”. Voor de farmaceutische industrie, het is niets meer dan een pure “experimentele Hutch”. De ellende er is al zo groot, omdat men geïnteresseerd is in de paar farmaceutische Doden en farmaceutische-niet meer Beschadigd. Of?

Geef een reactie