Verbod wordt uitgedaagd: U.S. health Agency adviseert over gevaarlijke anti-baby pillen door BAYER

Self-help group van drospirenone-Beschadigd (SDG), de Coördinatie tegen BAYER gevaren e. V.

Persbericht van 30. November 2011

De AMERIKAANSE health Agency adviseert over gevaarlijke anti-baby pillen

Slachtoffer oproep voor een verbod / nieuwe studies vonden een verhoogd risico van trombose / meer dan 10.000 rechtszaken tegen BAYER AG / minstens 190 Doden

Voor de 8. In December, de AMERIKAANSE gezondheidsdienst Food and Drug Administration (FDA) heeft belegd, een Comité van deskundigen om advies te geven over de toekomst van de anticonceptiepillen met de werkzame stof drospirenone. Huidige studies door de FDA blijkt dat drospirenone-bevattende geneesmiddelen, zoals Yasmin, Yasminelle en Yaz stolsels op een veel hoger risico voor de vorming van bloed bergen dan andere orale anticonceptiva. De self-help group van drospirenone Beschadigd en de Coördinatie tegen BAYER-gevaren aanvraag voor het markeren van deze gelegenheid, een sell-stop van de voorbereidingen.

Volgens de FDA, minstens 190 vrouwen zijn overleden in de verenigde staten na het nemen van Yaz. Aan het einde van oktober, publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat de gebruikers van een 75 procent hoger risico van trombose binnenkant van Yaz risico dan vrouwen die gebruik maken van oudere geneesmiddelen; in opdracht van de FDA, de medische dossiers werden beoordeeld voor dit doel, zijn meer dan 800.000 Amerikanen. Twee onlangs in het British Medical Journal gepubliceerde studies kwamen tot de conclusie dat het risico van trombo-embolie bij drospirenone, in vergelijking met producten wordt verhoogd met het hormoon Levonorgestrel worden-factor van 2, 3 of 3,3.

Bayer AG gemaakt in het afgelopen boekjaar met de product groep, met een omzet van 1.1 miljard euro. Yaz/Yasmin wordt beschouwd als de best verkochte anti-baby-pil in de wereld. De groep bevordert de pillen met beloftes zoals “gewichtsverlies” en “effectief tegen acne”. De toegenomen risico ‘ s zijn niet behandeld in de reclame. In de VS alleen al tot 10.400 rechtszaken tegen Bayer AG werden ingediend.

In Duitsland, er waren ten minste 12 doden, in dit land is bij het hof in beroep tegen BAYER. De getroffen vrouwen opgericht in het voorjaar van de self-help group van drospirenone-Beschadigd en in de aandeelhoudersvergadering van BAYER AG in een verkoop-stop. De Yasmin slachtoffers had voorgelegd aan de Vergadering, naast de Raad van bestuur, rond de 4.000 aandeelhouders namen deel, een beweging voor decharge van de Raad van beheer.

Kathrin Weigele, mede-oprichter van de self-help group:

“Wij willen eerlijke informatie over de risico’ s van drospirenone-bevattende pillen evenals de openbaarmaking van alle gerapporteerde bijwerkingen. Wij verwachten van Bayer om te gaan met de vele studies die door onafhankelijke wetenschappers tonen een verhoogde trombose risico. Om te voorkomen dat verdere lot als de mijne, moet u drospirenone-bevattende producten van de markt gehaald.”

Kathrin Weigele had gehad na het innemen van de pil Yasmin een ernstige longembolie.

De Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG), dat geeft al jaren op de gevaren van Yasmin & Co, pleit voor een verbod op alle anticonceptiepillen met een hoger profiel van bijwerkingen.

“Anti-baby-pillen zijn bedoeld om te voorkomen dat. Doe oudere drugs zo betrouwbaar als nieuw. De ernstige schade die is veroorzaakt door Yasmin en Yaz, zijn grotendeels te voorkomen. Alleen met een Wijziging van de bijsluiter het is nu gedaan,”

Philipp Mimkes van de Raad van Bestuur van de Vereniging.

Ook in de zomer van gepubliceerd drug report van de Barmer GEK was tot de conclusie gekomen dat de nieuwere contraceptieve pillen zoals Yasmin bergen meer dan twee keer zo hoog risico, zoals ouderen. De drug van de deskundige Prof. dr. Gerd Glaeske vroeg de Artsen, “volg niet de promoties en de marketing jingle van farmaceutische ondernemers” en voor te schrijven in plaats van een lagere risico-producten.

 

Wij kunnen u helpen contact te Betrokken

Self-help group van drospirenone-Beschadigd (SDG) contact op met: [email protected] Website: www.risiko-pille.de

Coördinatie tegen BAYER-gevaren van contact: [email protected] Tel 0211 333 911 campagne pagina: www.cbgnetwork.org/3113.html

Informatie voor de Vergadering van de FDA:

  • Nieuwe Anticonceptie Drugs Gebonden Aan Hogere Bloedstolsel Risico: Studie
  • Bloomberg: Bayer gebagatelliseerd Yaz risico ‘ s
  • AP: FDA zegt Yaz blijkt te stijgen bloedstolsel risico
  • Agenda van de FDA vergadering van 8. December

 

Wij zeggen nee! aan pillen met een verhoogd risico van trombose

Geef een reactie