Anti Baby Yaz Pil: Bijwerking Is Van De Dood?

Bayer Schering onderzoekt de dood van de jonge Zwitserse. Zwitserse drug authority, Swissmedic verdacht geassocieerd met het nemen van de Anti-Baby-pil, Yaz. Bijwerkingen getest onvoldoende?

De in Berlijn gevestigde bedrijf Bayer Schering Pharma heeft als doel te onderzoeken de omstandigheden van de dood van een jonge vrouw uit Zwitserland, die stierf in het midden van September, plotseling, van een longembolie. De “daily mirror”gemeld.

De reden hiervoor is dat de Zwitserse drug authority, Swissmedic, vermoedelijk verband met het nemen van de Anti-Baby-Yaz pil van Bayer Schering en op vrijdag een onderzoek was aangekondigd. De vrouw kreeg tien maanden geleden op dokter ‘ s recept, deze pil voor u werd voorgeschreven. U hebt gevraagd om meer informatie, volgens het Ministerie.

“We leerden twee dagen geleden van de zaak. We nemen het zeer serieus en proberen te verduidelijken de precieze omstandigheden”, zei Jan Lorenzen, een woordvoerder van Bayer Schering Pharma de daily mirror zaterdag. “De dood is altijd tragisch, maar het is bekend dat het kan komen in zeldzame gevallen embolie. In de folder,” voegde ze eraan toe. Dit geldt voor alle anticonceptiva van dit type, niet alleen voor uw huis.

Het bedrijf had genomen Yaz in het afgelopen jaar in Europa op de markt. In 2008, Bayer Schering deed met Yaz, Yasmin en Yasminelle 1.22 miljard Euro omzet, zo veel als met alle andere producten van de groep.

[Bron: mmnews.de]

>Anti baby pil gevaarlijker dan gedacht

Dat het nemen van de “pil” brengt bepaalde risico ‘ s, is bekend voor een lange tijd. Maar bepaalde varianten van de pil zijn nog gevaarlijker. In de bijdrage van de kunstmatige actieve ingrediënten, drospirenone and ethinyl estradiol opgenomen in de drug “Yasmin” door Bayer. Video link: https://youtu.be/25YBmoshTrE

Geef een reactie