Voedsel additieven, kleurstoffen

De kleuren in de voeding niet alleen een signaal effect, maar handelen, vergelijkbaar met natuurlijke aroma ‘ s, en bittere stoffen in vele metabole processen. Het gebruik van kleurstoffen moet daarom worden beschouwd als een grondig.

Hier is een Overzicht van alle kritische kleurstoffen (additieven, E-nummers) als volgt:

Nummer naam mogelijk NebenwirkungenE102Tartrazingefährdet vooral de mensen die reageren op Aspirine allergisch, evenals AsthmatikerE104Chinolingelballergische ReaktionenE110Gelborange Saller strategische reacties, in het bijzonder in het geval van AspirinunverträglichkeitE120Echtes Carmine, karmijnzuur allergische ReaktionenE122Azorubinallergische reacties, in het bijzonder in het geval van AspirinunverträglichkeitE123Amaranthallergische reacties, in het bijzonder in het geval van AspirinunverträglichkeitE124Cochenillerot Een, Ponceau 4Rallergische reacties, in het bijzonder in het geval van AspirinunverträglichkeitE127Erythrosinallergien, mutageen zijn alleen in de BakterienversuchE133Brillantblau FCFevtl. Depositie in de nieren en LymphgefäßenE142Brillantsäure erfgoed groen verandert pas in de BakterienversuchE151Brillantschwarz BNallergische ReaktionenE153Pflanzenkohle, carbon black en benzpyrene kan enthaltenE154Braun FKevtl. Deposito ’s in de nieren en LymphgefäßenE155Braun HTin om te leiden tot een hoge concentratie en eventueel deposito’ s in de nieren en LymphgefäßenE160bBixin, annatto, carotenoïde allergische ReaktionenE174Silberkann allergische reacties, maar ook deposito ‘ s in het weefsel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *