Voor een GGO-vrij Europa 2010

Uitnodiging om deel te nemen in de 6. Conferentie van de GGO-vrije regio ‘ s in Europa

16.-18. September 2010 in Brussel en Gent

In de Europese Unie, belangrijke beslissingen en discussies over de toekomst van de genetische manipulatie in de landbouw van dit najaar. Volgens de BASF-aardappel ‘Amflora’ goedgekeurd voor verdere genetische manipulatie van planten voor de teelt. De Commissie zal de Lidstaten op hetzelfde moment dat het besluit op de cultivering van het zelf. Daarnaast bereidt voorschriften, het niet-goedgekeurde Ggo ‘ s zou toestaan in diervoeder en wordt gewerkt aan de zogenaamde drempelwaarden voor genetische besmetting van conventionele zaad.

De beweging voor GGO-vrij voedsel en landbouw groeit niet alleen in Europa. 16. In September presenteren we in het Europees Parlement, onze eisen van het Publiek en de instellingen in Brussel. De volgende twee dagen hebben we ons naar Gent terug naar ervaringen, ideeën en strategieën, het bespreken van de toekomstige uitdagingen en gezamenlijke activiteiten op Ggo ‘ s en andere onderwerpen die relevant zijn voor te bereiden.

Om ervoor te zorgen dat onze succesvolle werk ook op Europees niveau zijn wij nodigen alle organisaties, initiatieven en instellingen, de campagne voor GGO-vrije voeding en landbouw, van harte welkom om deel te nemen in de conferentie van dit jaar “GGO-vrij Europa 2010”.

Meer informatie http://www.gmo-free-regions.org/de/

of rechtstreeks bij het Secretariaat aanvragen:

Opslaan van Onze Zaden, c/o Stichting voor de Toekomstige landbouw Marienstr.19-20, 10117 Berlijn, Duitsland Tel +49 30 27590309, Fax +49 30 27590312

info[bij]gmo-free-regions.org

Geef een reactie