Vragen om Een koe weet meer

Nieuwsbrief van de klein-klein-verlag, 18.11.2011

Een koe heeft aangetoond hoe het te doen en was een rolmodel. Nu zorgen we ervoor dat u goed bekend.

Een dierenarts die niet willen vaccineren van de koe, ook al wilde ze, omdat ze niet weten dat je de Cocktail van Aluminium, Nano-deeltjes en GM doet het goed, de tool heeft ook niets vinden in de melk en in het vlees, en, bovendien, wist dat de vermeende virussen bestaan, de Vaccinatie geen Voordeel, en de bevoegde Federale en nationale autoriteiten, om precies te weten, dient te worden gehouden met een Schop aan de Injektator succes van het Implantaat.

Drie jaar na de Koppige van Münsingen te wijten was aan het Treedt op in het onbewuste, de achterste kruisband en nu de problemen van de knie, niet te lijden, omdat hij weet, osteopathie, of verwerpt, de dieren arts om € 15.000 voor de Pijn en het lijden en zochten drie dagen lang, de regionale rechtbank van Tübingen.

Waarschijnlijk is de koe uit de nalatenschap Uhenfels in Bad Urach naar een geheime Kultkuh was, heilig is als in India, dit Rijk, en de Vaccinateurs dacht dat hij kan verrijken zich weer bij de koe. Nu zijn we benieuwd of het ministerie van justitie is in deze paard-handel een uitsplitsing en rapporten.

Veel beter zou het zijn gegaan naar de dierenarts, als hij lid is geworden van de Helmholtz Vereniging, één van de vele onderzoekscentra, de staat, te bedienen met zeer vele miljarden, omdat er geen bonussen in de miljoenen betaald, bijvoorbeeld, hoewel de keepers zijn bewezen te werken.

Daar zou hij slechts een symbolische schop in de broek van de Federale rekenkamer, de wendingen van deze en andere “afval” in het bedrag van € 1,5 miljard per jaar in haar laatste jaarverslag betreurt, zonder dat het iets verandert, of de toren verantwoordelijk worden gehouden, omdat de rechterlijke macht was nooit actief is, en een grote afval items.

Merk

Dus hier, voor ons doel, de voorwaarden fundamenteel veranderen, zullen we in de volgende week advent-wedstrijden geld van € 100.000, – voor degene die het vertelt ons de empirisch-wetenschappelijk bepaalde diameter van het mazelen Virus.

Het hoe en het waarom, dan komt in de Nieuwsbrief van volgende week.

In deze zin is de beste! Dr. Stefan Lanka

Geef een reactie