17.000 gezonde eenden en ganzen worden verwijderd, Komt de griep van de vogel weer?

En de Kerst-gebraden dit jaar gaat duurder worden.

Nieuwsbrief van de kleine-kleine beweging:

De media gemeld op 12.11.2010, in de Provincie van Paching in Mecklenburg-17.000 eenden en ganzen en verwijderd van Pommeren om gedood te worden, moet dienen als een smakelijke Kerst gebraden.

Geruststellend is de host is om gedood te worden voor het land, de eenden en ganzen dat hij wordt volledig gecompenseerd. Met minder werk, maakt hij een goede zaak. Hij er geen belang in, te weerstaan, dat zijn dieren worden gedood door de staat.

Dat je hoeft te betalen voor-Pommeren, alle boeren in Mecklenburg, de dieren houden, en afhankelijk van het type en aantal dieren bijdragen van Dwang, in het dier dat u zal hebben om contant te betalen.

Naar verluidt, werd vastgesteld tijdens een routine-onderzoek, dat in een dier, de vogelgriep virus, maar niet zo gevaarlijk als het H5N1-verdichtsel van de verbeelding-Virus, maar minder schadelijk H5N2 virus idee, of een virus leugen gevonden voorraad.

Natuurlijk, de bevoegde hogere overheid, het dier verantwoordelijk Friedrich-Löffler Institut (FLI) op het idyllische eiland Riems in de Oostzee is, opnieuw, het is sinds de laatste vogelgriep paniek in 1996, ongewassen Vinger in het spel.

Hoe dan ook, de FLI was in staat om het gesprek tot dusver geen bewijs van publicatie, controleer de echte biologische bestaan van een van de FLI als een biologisch non – existent vermeende Virus en begrijpelijke het bewijs van.

De “daily mirror” op 12.11.2010, een dpa-rapport over deze handeling, het dwingen van prijzen in het geval van de Kerst gebraden 2010 door eenden en ganzen en weggegooid om gedood te worden, opnieuw. (Artikel in de daily mirror)

Zoals we weten, een kunstmatige schaarste is ook het rijden met de Kerst rooster de prijzen.

Een lange tijd was het de griep van de vogel rustig. Op het hoogtepunt van de griep van de vogel liggen in het jaar 2006, het boek verscheen, was de griep: “De vogel. De oorlog van de VS tegen de menselijkheid.”

Na 2006, de griep van de vogel was in slaap voor een lange tijd. Nu probeer je het weer op een nieuwe paniek-om het leven te brengen.

Deze opstanding van de griep van de vogel liggen, blijkt dat de sociale integratie van het proces, heeft verloren de drie meest vogelgriep liggen niet in de werkelijkheid.

Terwijl de vogel sliep de griep een paar jaar, de sociaal-historische krachten en vooral tegen mensen en dieren, maar meer. De oorlog van de VS tegen de mensheid is nog niet overwonnen is, en niet voor het welzijn van de mensheid gewonnen. De huidige ontwikkelingen blijkt wel dat de oorlog het succes van beurten in het voordeel van de Verenigde Staten.

De griep van de vogel liggen was het niet om een tijdelijke liggen. Ze staat in een bredere context , die wordt geleid door mensen tegen ons als mensheid. Dit maakt het boek “de griep van De vogel. De oorlog van de VS tegen de menselijkheid”.

Het boek zal worden verbeurd verklaard, hetzij in een absurde samenzweringstheorie, maar toch blijft het in de Zedelijkheid, de stekker. Het boek is niet een moreel appèl. Het toont de verbinding tussen ethiek, recht, staat, maatschappij en de herkomst van het geld, en breekt met het wijdverspreide, primitieve Anti-Amerikanisme en maakt het makkelijker om te zien waarom vandaag de dag is dit waanzin is gedaan en gedocumenteerd in een fase van vervelende kleine-kleine manier, het Overwinnen van ons leven-vernietigende waanzin van de mensen.

De Doden en het Gooien van de 17.000 eenden en ganzen, in plaats van dat kunnen genieten van een mens naar de eenden en ganzen als Kerst gebraden, is weer een Symptoom van deze dure waanzin die is vermomd met een gevoel van reden, de verantwoordelijkheid en de regel van de wet en de man mag het niet vallen, als de kinderen waren de rattenvanger van Hamelen vervallen.

Wedden soorten kunnen elkaar aanvullen weddenschappen over wanneer de adelaar zweeft over de leden van de duitse Bondsdag, zal worden besmet met de vogelgriep virus, en zo Ja, of het H5N1-virus of H5N2?

Meer uitleg nodig hebben, is de vraag of de FLI heeft genomen van deze vogel in de plenaire vergaderzaal van de Bondsdag over de vogelgriep.

Misschien alleen degenen die zitten onder de Vleugels van deze vogel zijn, echter, in lig-Virus besmet.

Voor de kleine-kleine beweging, Karl Krafeld

Geef een reactie