De onneembare Profeet Mirin Dajo – Een voorbeeld van de kracht van de geest

“Het is mijn taak om mensen te laten zien van de kracht van de geest. Deze goddelijke krachten zijn niet alleen met mij, maar met alle effect…” Mirin Dajo

Ontelbare keren, de Nederlander Mirin Dajo gemaakt zijn lichaam rond 1947/1948 in Zwitserland aan het publiek door sting, van achteren, van opzij en van voren. Geen bloed vloeide. En dit alles zonder enige pijn. Geen Truc, zoals uitgebreide medische onderzoeken is gebleken. Een medische Gevoel, de wetenschappers tot de dag van vandaag, hoofdpijn!

In samenwerking met de Zwitserse TV, de duitse kiosken, tijdschrift MYSTERIES Dajos hele Originele film materiaal in de wereld publiek is nu exclusief verkrijgbaar op het Internet gratis. Redacteur Luc Bürgin: “We hebben de originele 35 Mm rollen van de film die wordt verkregen door een gelukkig toeval, ook een geschenk van een van de laatste levende kennis van de Nederlander. In dit opzicht, we willen om geld te verdienen met deze sensationele opnames, geen geld, maar in zijn geest al die nul-tarief toon interesse in de zaak.”

Bron: Mysteries-Magazin.com

Waarschuwing: Deze film toont het leven in gevaarlijke experimenten die kunnen sommigen als een schok. Probeer niet te imiteren!

Video link: https://youtu.be/GWnkSxFINQQ

Boek over Mirin Dajo:

Geef een reactie