Documentaire bijen sterven: “Summ’ mij het lied van de dood” – sponsors nodig

Met de film “hum mij het lied van de dood” pikt NuoViso Filmproduktion een van de belangrijkste problemen van onze tijd: De bijen sterven. Met het begin van de massa-extinctie in de jaren ‘ 90 begonnen we aan het onderzoeken van het fenomeen.

De hoofdzakelijk van de chemische bedrijven gefinancierd van een “bee-monitoring” komt tot het resultaat dat in de jaren ’70 invasieve Varroa mijt is de enige vervuiler betaalt” was om te sterven voor de bijen.

NuoViso Filmproduktion een bezoek aan een imker om zich een eigen beeld van de Situatie. Het bleek dat de imker het Probleem met de Varroa-mijt is eigenlijk een goede grip en, in waarheid, een heel andere bee-killer bestaat. Zeer giftig Neonicotinoids, die worden nu gebruikt als gewasbeschermingsmiddelen in seed-dressing, die fungeert als een zenuw gif op de bijen en alle andere insecten in de natuur.

Er is nauwelijks iemand van het drama van deze ontwikkeling is bewust van zijn. De jaarlijkse Bestuiving diensten alleen de honingbij wordt gewaardeerd door de EU van meer dan 150 miljard euro. Een factor is, zonder dat het er slecht uitziet voor onze eigen voedselvoorziening.

De film, die we willen publiceren, te beginnen in September, gratis, op nuoviso.tv help ons het voltooien van deze documentaire.

Met een sponsoring, bent U zeker van een plaats in de credits met uw naam of Uw adres op Internet. Bovendien zijn ALLE sponsors ontvangt de DVD van de film, zodra deze verschijnt (Sep 2011).

Video link: http://youtu.be/W25EzQYK5e8

Geef een reactie