Boek tip: De zigzag-lijn is een Eenvoudig en functioneel bewegen

Wilt u terug problemen en een slechte Houding om zich te ontdoen van eens en voor altijd? Je leert functionele bewegingspatronen zigzag lijn.

zick-zack-linieFascia en beweging expert Dirk Beckmann toont in dit boek hoe om het te doen.

De zigzag lijn zal niet alleen kunt u uw lumbago en andere pijnlijke rug problemen worden vergeten, zij helpt u de weg naar een rechtopstaande houding, die geeft hen kracht, meer uitstraling en meer prestaties.

Los en luchtig geschreven, en natuurlijk veel foto ‘ s en voorbeelden uit de praktijk, dit van korte spective boek terug in een volledig natuurlijke bewegingspatroon dat kunt u niet alleen het dagelijkse leven maar ook de volgende stap of de vaak gevreesde het werken in de tuin, moeiteloos te overleven. Eenvoudig, duidelijk en to the point, zodat u direct aan de slag.

“Sneak-Peek” in de boek video link: http://youtu.be/__WCfcH4ENY

De auteur Dirk Beckmann is een van de bekendste en meest gewilde deskundigen in de grotere omgeving Düsseldorf.

Als fascia therapeut, specialist in houding en functioneel werkt het Verplaatsen sinds 2005 in zijn eigen praktijk in Düsseldorf met vele klanten, die komen uit alle hoeken van Duitsland en de aangrenzende hem vreemd.

Naast de handmatige werkzaamheden, myofasciale verklevingen, en het inkorten van een focus op patronen van zijn werk in het lesgeven en Coachen van functioneel bewegen.

Ook de snelheid van de bal, de Dirk Beckmann in individuele of groepslessen al een aantal mensen heeft geleerd.

Dirk Beckmann Lindemannstraße 7 40237 Düsseldorf Tel. 0211/ 5868446 Mail: info(at)equilibriumstate.de Web: www.equilibriumstate.de

Gerelateerde Links:

  • Evenwicht Staat Blog
  • Bal Gear-Blog
  • Profiel: Dirk Beckmann

Geef een reactie