Voor een voedingssupplement? Drang om te Protesteren, voor augustus is voorbij!!!

In de toekomst voedingssupplementen zijn niet geclassificeerd als voedsel, maar als “additieven”, die moeten van geval tot geval goedkeuring. In ieder geval, de duitse Federale Ministerie van voedselvoorziening, landbouw en consumentenbescherming (BMELV).

Als de zomervakantie is geïntroduceerd in het wetsvoorstel werkelijkheid wordt, dan op ongeveer 36 miljoen consumenten van voedingssupplementen, kunnen worden gebruikt om zich te concentreren alleen op de grijze markt te kopen.

In de bescherming van de parlementaire zomervakantie van het Ministerie van landbouw heeft presenteerde een wetsontwerp, dat ogenschijnlijk kleine Veranderingen in de gewilde of ongewilde een enorme impact op een hele industrie, en meer dan een derde van de duitse. Voedingssupplementen dienen te worden volgens de wil van het Ministerie is niet meer om voedsel, maar van additieven.

De wet zou worden aangenomen, zou vereisen dat elk voedingssupplement, elk dieet voedsel van een bureaucratische goedkeuring.

Met deze aanpak, de BMELV is niet verkeerd, alleen de eerdere beslissingen van de Federale administratieve rechtbank van het tegendeel, maar ook tegen de overkoepelende Europese recht.

Wat nu?

Tegen de ontwerp-wetgeving, bezwaar kan worden verhoogd. En wij vragen u om te gebruiken dringend.

De bezwaartermijn tegen de wijziging in de wet is heel kort en is beperkt tot 31. Augustus 2010. Daarom moeten we dringend uw hulp.

Hoe meer mensen tegen de verkeerd begrepen de bescherming van de consument, te protesteren, hoe groter de kans dat deze wet zal worden ingetrokken ontwerp.

Wat te doen!

U Zegt “Nee”.

Zeg je nee, als dat zo is, bijvoorbeeld, de gezondheidszorg Vereniging van het Rijnland of de Europese Federatie van Naturopathie e. V.

Ook, je hebt om terug te vechten

– tegen een paternalisme onder het mom van de bescherming van de consument tegen een Duitsland gaat het alleen in strijd met de Europese Wet – tegen een schade aan een hele sector van de economie en de dreigende verlies van banen

Solliciteer nu en rechtstreeks hier (met een boilerplate) bezwaarschrift bij het Ministerie van voedselvoorziening, landbouw en consumentenbescherming

Verdere Achtergrond informatie bij het ontwerp van wet, kan onder Dokumente_Gesetzesaenderung_Nahrungsergaenzungsmittel.pdf

download in PDF-Formaat.

Nu ingrijpen voordat het te laat is. De beroepstermijn is verstreken op het einde van augustus 2010.

Dank u voor uw hulp

PS: stuur deze Brief door aan vrienden en collega ‘ s

Met vriendelijke Groet

Vitamine Werelden GmbH Judith Winnen Van De Man

 

Voor alle anderen die geïnteresseerd zijn in dat ook nog steeds van hoge kwaliteit voedingssupplementen zijn vrij te koop!

Onopgemerkt door het Publiek en in de bescherming van de parlementaire zomervakantie van het Ministerie van voedselvoorziening, landbouw en consumentenbescherming heeft een ontwerp-Wijziging – 2. Wet tot Wijziging van de LFBG–. Deze Wijziging in het ontwerp schalen in de toekomst, voedingsstof-verrijkte voedingsmiddelen, voedingssupplementen, Energie Drankjes en dieetvoeding niet meer eten. Deze wijziging in het ontwerp is logisch, noch begrijpelijk, aangezien voedingsstoffen zijn, per Definitie, een deel van het voedsel.

In de Verenigde Staten, de farmaceutische lobby vergelijkbaar is geprobeerd en mislukt, omdat het Protest van de bevolking. Ik ben benieuwd om te zien hoe consumenten reageren op de nieuwe wettelijke regeling. We trekken het bed dop een beetje dieper in het gezicht en laat ons allemaal een plezier – of wij, het volk, zeggen de Lobby, en onze politici wat zullen de mensen.

U kunt alleen in augustus om te Protesteren tegen een uitdrukking, dus wacht niet langer en doe iets voordat de termijn is verstreken.

Solliciteer nu en rechtstreeks hier (met een boilerplate) bezwaarschrift bij het Ministerie van voedselvoorziening, landbouw en consumentenbescherming

Met beste Groeten en Wensen, Reiner Otto Schmid voedingsdeskundige en boek auteur

Geef een reactie