De gevaren van het constante Zitten office banen zijn slecht voor onze gezondheid!

Een sterk onderschat gif voor ons lichaam-permanente Zetels.

Of je nu op kantoor, thuis of in de auto, sinds de lagere school leeftijd zijn we voortdurend zitten. Corpus Motum licht, wat gebeurt er met ons lichaam, en wat iedereen moet per se tegen de gevaren van het constante zitten onderneming.

Eerder werd de man voortdurend op de benen, onderweg, of op de jacht, later op het veld of in de veehouderij. In de loop van duizenden jaren ons lichaam is aangepast aan het vele verkeer. Maar wat gebeurde er in de laatste decennia?

Om te kunnen overleven, moet niet gaan om te jagen de man al voor een lange tijd, een meerderheid van de mensen om te Overleven, in plaats daarvan, comfortabel Zitten met een werk in het kantoor.

Hoe ons lichaam reageert?

Ons lichaam is niet leuk op. In combinatie met weinig beweging, de Sit is een waar Geschenk. Het lichaam van ieder Individu is vervormd daardoor structureel. Klinkt erg ingewikkeld, simpel maar heel aannemelijk.

De spieren niet worden benadrukt. Alle spieren die het lichaam gebruikt niet op een regelmatige basis, is hij, omdat ze energie-guzzlers – iets anders is afkomstig uit het verleden.

De stijve blijven in dezelfde Positie, en onze spieren ook verkorten. Bovendien, de fascia bonding, want ze zijn niet voorzien van voldoende zuurstof. Het resultaat is dat we een rechte houding met moeite. Erger nog, ons lichaam is bijna trok in een gebukt positie!

Wat zijn de grote gevaren voor onze samenleving?

Afgezien van de grote belasting voor de gezondheidszorg en de hoge kosten voor bedrijven, de gevolgen van continue Zitten beperken in combinatie met het gebrek aan beweging op de kwaliteit van leven drastisch.

Slapeloze nachten, geen geconcentreerd Werken, en constante pijn slechts drie dingen, de pijn van de chronische aanstaande rug, nek spanning en schouder problemen kan volgen.

Het moet dus snel iedereen er iets aan doen, niet voor het systeem van de gezondheid van de staat of van de bedrijven die lage personeelskosten, maar voor jezelf! Die Optie klinkt beter: leeftijd gezicht verkrampt van de pijn in bed moet liggen of passen, om de wereld te verkennen?

Wat kan iemand doen?

Ons lichaam is bedoeld om te worden verplaatst. We gebruiken het, dus voordat het is een pijn-vrij. De sleutel tot een goede gezondheid is voldoende lichaamsbeweging. U kunt beginnen met het opstellen van een hoge, kunt u nu, terwijl het werk op een regelmatige basis naar het plafond en doe elke dag in de avond of in de Ochtend, een kleine 20 minuten lopen.

De kwaliteit van uw leven snel zal toenemen. Als je structureel al zo vervormd dat u een rechte houding moeilijk te nemen, moet je oplossen met een fysiotherapeut, op uw dashboard, uw spieren te strekken en te versterken.

Conclusie

Onze gezondheidszorg behoeften van de enorme kosten van de vele activiteiten in een Zittende positie en hun gevolgen. De mensen die de ziekte nummer 1 terug zal pijn onbetwist aan de top.

Je hoeft het niet te doen, echter, behoren tot het lijden menigte, en je kan een verandering die NU – Corpus Motum om u te helpen!

Als je iets wilt veranderen onmiddellijk, kunt u de aankoop van de oplossing gids van Corpus Motum op Amazon en ons op Facebook bezoeken.

Corpus MotumWe zijn Tobias en Patrik, en samen zijn we Corpus Motum. Patrik is een zelfstandige fysiotherapeut en Tobias is een in de gezondheidszorg.

Wij zijn uw experts voor het kantoor en het je laten zien, zoals pijn in de rug, nek spanning en schouder problemen worden binnenkort een ding van het verleden.

 

Geef een reactie