Placebo ‘ s en de Kracht van de menselijke geest

Van: Roland Rottenfusser tijd.ch

Placebo ‘ s kunnen een revolutie ons beeld van wat is medisch effectief. Ze zijn getuigen van de Kracht van de menselijke geest en het idee. Wie zegt dat het effect van het geneesmiddel is gebaseerd op de “verbeelding”? (Wolf Schneider)

In de TIJD van de uitvoer van de 23. Februari de redactie “de Biologie van De Overtuiging” in de diepte met placebo. Hij verwijst naar de radioloog, en psychiater Andrew Newberg van de Universiteit van Pennsylvania, heeft geschreven samen met M. R. Waldman, het boek “Hoe God verandert je hersenen”. Newberg vertelt het verhaal van een patiënt met kanker waarvan de tumoren ging terug, als hij probeert om een middel (een experimentele drug”). Toen hij hoorde dat deze oplossing zou niet werken voor het andere. Toen de Artsen gaven hem steriel water en zei: dat was nog sterker dan de eerste – de tumoren kwamen terug. De AMERIKAANSE Food and Drug Administration verklaren van de middelen die hij had ontvangen voor effectief is, dan is de Patiënt overleden.

Uit deze en veel andere verhalen in TIME magazine concludeert: “Als het Geloof kan een pil zo sterk, dan het Geloof in God en de religieuze Leringen van de vrome mensen raakt veel dieper dan alleen de farmaceutische, veel sterker.” Je hebt gelijk, ik bedoel. En weet je hoe dat werkt. De TIJD: “Het Geloof in een kuur leidt tot echte, fysieke veranderingen. Als een respons op placebo, waarbij de Patiënt van mening is dat zij zou elimineren van de pijn, openen van de hersenen de receptoren voor opiaten. Als reactie op een waargenomen, de ziekte van Parkinson chirurgie, de Dopamine release roept het, en het roept zelfs de tumor ontwikkeling, als de Patiënt gelooft in een agens dat anders niet effectief.”

Het effect van een pijn placebo, waarbij de Patiënt van mening kan worden, waardoor het lichaamseigen pijnstiller-gratis, sterker dan het effect van een zogenaamde effectieve pijnstiller die de Patiënt niet geloven. Optimale effect als de Patiënt gelooft in hem toegediend agent zou optreden, zelfs zonder zijn Geloof. Als de Instelling is optimaal, het is te zeggen: de voorwaarden, met inbegrip van geschikte therapeutische ideologie (of Religie) – vervolgens het Maximale aantal is bereikt op genezing.

De oudere van de Traditie, de leer van de verlossing, des te beter voor het vertrouwen dat in u is en daarom de werking van de lichaamseigen zelfgenezende krachten van de patiënt. En niet alleen de Patiënt moet de dokter vertrouwen, de catering familie, de beste in de hele wereld … je moet ten Minste vertrouwen in de Rapporteur, de chroniqueur of verteller van het helende verhaal van de statisticus die de schema ‘ s van het genezingsproces, dat is de reden waarom een echt grondige placebo-Studio “verblind triple” is Niet alleen de Patiënt (single blind) en de genezing van het personeel, die beheerd het geld (en de tweede was blind), maar ook de mensen die de evaluatie van de resultaten, mag niet weten, wat is de “juiste” betekent, en wat “is slechts schijn”.

Zo sterk is de geest van de mens is! Zo gemakkelijk wij zijn täuschbar. Als de arts of verpleegkundige het dragen van een witte jas, als de kamer ruikt, of het nu over het hoofd van de arts of het hoofd van de arts is, hoe oud de traditie is en wat de evaluator van het experiment is zeker, alles speelt een rol. Een hoofdpijn tablet van een merk, bedrijf lijkt beter te zijn dan een niet-zo-bekende bedrijf (het Probleem van de generieke). Kostbare werken beter dan goedkope, en ook de kleur en de grootte van de tabletten een rol spelen, hun geur en smaak. Zo sterk is de geest.

Sommige Reiki-supporters zijn beledigd, omdat ik ten opzichte van het effect van hun methode met die van een placebo. In plaats van trots op het feit dat Reiki laat zien hoe sterk de menselijke geest is! En voor de vrijheid die een ander geloof hebben vergelijkbare sterke healing, zoals Reiki: homeopathie, Ayurveda, TCM, EFT, en dergelijke. Hoewel het tikken therapieën worden ook wel EFT (Emotional Freedom Techniques) en voel de meerderheid van hun vertegenwoordigers aangevallen, als men de vrijheid heeft om te zeggen dat andere producties kunnen produceren dezelfde curatieve resultaat; in andere woorden: dat het effect van al deze methoden is met de placebo vergelijkbaar

Ik vermoed dat een van de redenen voor de sterke afwijzing van placebo ‘ s en andere mind healing methoden in de concepten van “ongeldig” betekent (apothekers) en “pseudo-geneesmiddelen” noemen. Ineffectief je bent, in feite, ze zijn ook zeer effectief, het concept is zo verkeerd. Hij devalueert het medium. Ineffectief ze misschien, als je zou heimelijk toegediend. En “Nep”Drug? Elke drug wordt geleverd met een bepaalde hoeveelheid slip, de verwachting van de werking van het wetsvoorstel voor hem, de glans, de Aura is.

Ligt aan de Patiënt? Hangt af van wat de dokter zegt. Als we willen benadering met zulke strenge eisen aan de medische staf, om te zeggen alleen wat hij weet zonder twijfel dat het waar is, dan sluiten wij de meeste van hen. Dat de dominee weet het zeker, of de vader zal ons helpen ons echt? Daarom moet hij als een dominee, het Gebed Toevertrouwd aan te bevelen en we zouden het moeten verbieden niet alleen de administratie van sham geneesmiddelen, maar ook de verspreiding van valse religies, en de andere een “schijnbare” wereld verklarende modellen. Want als het een Placebo is een leugen om de patiënt (sommige Artsen beweren; dus, het toedienen van placebo ‘ s om ethische redenen niet mogelijk is), dan is de religies en alle andere healing leer ligt in vergelijking met de zoektocht naar God.

Ik vermoed dat het placebo-onderzoek zou kunnen tegenkomen het eenzijdig materialisme van de school van geneeskunde en farmacie van de Socket. Wat kan ik zeggen over het moment, in de wetenschap, de journalistiek, het lezen, niet alleen in de hierboven genoemde TIME magazine, na dat. Jammer dat veel van de esoterische en de vertegenwoordigers van de “energetische geneeskunde”-Onderwijs is niet de gelegenheid om het herstel van de reputatie van hun methoden, die zijn echt fenomenaal effect. Als Placebo ‘ S. En nog meer, zelfs als ze zijn ingebed in het oude religieuze of andere healing tradities-Instellingen.

Het kan dus zijn, dat een kind van de school van de geneeskunde zelf – triggers de placebo – onderzoek zijn de ouders van de Socket. Of moeten we zeggen: de eenzijdige oriëntatie van de ouders. Zolang de vertegenwoordigers van de zogenaamde alternatieve geneeskunde voelen aangetast, wanneer je het ook gooit, het placebo-test, is de kans om te winnen van de kinderen van de school of medicine van deze race naar succes en de erkenning die in het midden van de samenleving.

Wolf Schneider, Jg. 1952, de studie van de filosofie en wetenschap (1971-75). Ed. het tijdschrift verbinding die sinds 1985. 2005 oprichting van de “school van communicatie”: www.connection.de. Contact: [email protected] Blog: www.schreibkunst.com

[Bron: de tijd.ch]

Geef een reactie