De WHO en de overheden liggen uit het varken!

Nog steeds op 7. Mei, de zogenaamde “world health organisation”, DIE naar schatting van het aantal mexicaanse griep Besmet te 896 in de Verenigde Staten. Pas een dag later, op 8. In mei, ze beweerde dat er nu 1639 bevestigde gevallen van mexicaanse griep in de Verenigde Staten. Maar de volgende dag, de 9. Kunnen, ware het niet voor een enkele Geïnfecteerde meer. Is dat niet een beetje vreemd? De pandemie heeft ook rustdagen.

Dan op vrijdag, die beweerde dat het zou in de wereld 2500 bevestigde gevallen van mexicaanse griep. Pas een dag later, riep ze de nummer 3440, hoewel het aantal gevallen was gebleven in de Verenigde Staten precies hetzelfde.

Nog op 8. In mei, zo werd gezegd, het aantal varkens griep-doden mensen waren stagnerende voor dagen, weer op 44. Mind You: In De Wereld! Hier kunt u zelf berekenen hoe veel mensen over de hele wereld elke dag in het verkeer ongevallen sterven, en daarna een door een wereld regering Fase 6 van het verkeer pandemie proclamatie, en een wereld-wijde rijverbod. Of omwille van de “klimaatverandering”.

Op 9. mei was het DIE, waren er 48 Doden van het Virus.

Het bericht kwam net op het juiste moment voor de Verklaring van de Britse Minister van gezondheid, kondigde de complete genetische decoderen van het mexicaanse griepvirus (“H1N1”). “De europese producenten” zou nu in staat zijn om binnenkort te starten met de massaproductie van “vaccins”, zei het.

Hetzelfde bericht was al op donderdag, 7 mei. Mei de canadese overheid en wetenschappers uitgebracht. Volgens de canadese Minister van volksgezondheid Leona Aglukkaq en het hoofd van het Laboratorium van de staat laboratorium voor Microbiologie Frank Plummer, het genoom van het Virus is gedecodeerd. U zult nu een Virus het genetische code van deze zogenaamd zeer gevaarlijk

In een openbare database van de AMERIKAANSE instituten van Gezondheid, voeding en onderzoekers wereldwijd.

30. April had gekregen van de Virologie Instituut van de Universiteit van Marburg met één van de wereld is officieel 32 high-security laboratoria van de “Biosafety level 4” de Eilgenehmigung voor onderzoek met genetisch gemodificeerde virussen. De BSL-laboratorium van de Universiteit van Marburg heeft een diagnose van virussen voor de “bioterroristische doeleinden”. De meeste van de twee en reissig bediend BSL-4 laboratoria in de wereld van de militair.

Nu moet je afvragen waarom een dergelijke virus laboratorium ontvangt, als in Marburg, het om “onderzoek” met betrekking tot een griep-Virus, de sleutel nu wil vragen canadese autoriteiten in een publieke database.

In Duitsland is het Robert Koch-Instituut, evenals het Marburg-virus lab over de mexicaanse griep-Virus, en dit, volgens de virologen Thomas Mettenleiter voor experimenten in de landbouw. Mette hoofd op vrijdag in de “tijd” letterlijk:

Te dien einde, beginnen we in de komende week met de experimenten in onze high-security stabiel. Het Virus is aan ons gegeven door de collega ‘ s van de universiteiten van Marburg en het Robert Koch-Instituut.

In Mexico, al in het begin van deze maand was het aantal gerapporteerde mexicaanse griep infecties, stevige rug, na de monsters van de verdachte gevallen in de ziekte van de autoriteiten van de Verenigde Staten en Canada, uitgevoerd in Mexico werden uitgevoerd.

Volgens een rapport van the daily show om 14.42 op de DIE nu, vandaag, zijn er nu meer dan 4300 mexicaanse griep Besmette vorderingen wereldwijd en 2254 in de Verenigde Staten.

Bron: radio-utopie.de

Reactie: Hier is een super bedrijf van de Pharma konzerenen. Het aandeel van de prijzen vliegen hoog in de ruimte en een aantal van de lobbyisten verdienen zichzelf een Gouden neus. De beste deal door bangmakerij. Ook vraag ik me af wanneer bovendien de verplichte vaccinatie zal worden ingevoerd…?

Geef een reactie