De zon is onze tijd, geen materie – Zeg NEE tegen de tijd veranderen!

Het initiatief voor afschaffing van de zomertijd!

De zomertijd werd ingevoerd met het idee om energie te besparen. Deze “energie-besparende effect, maar het gebeurde nooit. Rusland is slimmer en heeft al aangegeven: op de grond dat de te vervangen door een last voor veel mensen met de gezondheid (en dus ook de economie te beschadigen) en het werk van de boeren moeilijker, besloten om de russische President Dmitri Medvedev het afschaffen van de zomertijd.

Waarom niet in nl? Het is niet alleen vervelend en absoluut niet nodig, deze onzin middel van intrekking met de tijd veranderen, voor veel mensen, chronische slaap en vele andere gezondheidsproblemen als gevolg van de innerlijke Bioryhthmus apparaat puinhoop! De tijd is ongezond, wunwirtschaftlich en unsoziel. Het is neerbuigend en pure willekeur van het beleid.

Onze normale tijd is Centraal Europese tijd (CET) en komt overeen met de middelbare zonnetijd.

Het beeld van de wetenschap:

Voor veel mensen, de tijd begint met de overgang naar de zomer, een zeven maanden lange periode van chronische slaaptekort. Wetenschappers verklaren waarom slechts één oplossing: het kwaad is uiteindelijk worden afgeschaft. Peter Spork lijdt als de gemiddelde Chronotype zichzelf, onder naar de zomer. Maar bovenal, de bioloog en wetenschappelijk schrijver (gebieden van expertise: slapen en onderzoek van de hersenen, Chrono – biologie en moleculaire biologie) boos dat de zomer tijd blijven tegen beter weten – waarschijnlijk alleen uit van de traagheid. Lees meer: WEG MET DE zomer!

Zondag:

De zomertijd werd ingevoerd om energie te besparen – maar een energy-saving effect kon niet aangetoond worden tot de dag van vandaag. Echter, negatieve effecten op de gezondheid zijn aangetoond, dus Estermann: De zomer verhogen het risico op een hartaanval en leiden tot maanden lang een gebrek aan slaap. Lees meer: zomer: neem het mee!

BDEW:

Het duitse verbond van energie-en water industries (BDEW) pleit voor de afschaffing van de zomertijd. “Voor de jaren, de energie-industrie kan nauwelijks het realiseren van een besparing effect als gevolg van de rotatie van de aanwijzer. Een van de belangrijkste argumenten voor de invoering van de zomer de tijd om te profiteren van het daglicht energie te besparen. Dit Argument bleek ongegrond,” zei Hildegard Müller, Voorzitter van de BDEW Algemene Uitvoerende Raad van bestuur.

Zomertijd afschaffen

Elk jaar zal worden gedraaid met 2 keer naar de klokken. Echter, volgens de betrokken deskundigen de mening van nul komma niets oplevert voor het energieverbruik. Afgezien van de technische kosten per jaar, overal, de horloges verandering in het biologische ritme van de mensen, alleen nadelen. Elk jaar worden we eruit gegooid 2x van dit ritme en we moeten wennen. Voor wat?

Of mensen besteden hun vrije tijd in de zomer, in het Licht of te Donker is, kan de regering aan de mensen. Op een bepaald punt, iedereen heeft toch, naar bed, maakt niet uit als het donker of licht.

Mijn voorstel: de zomertijd af te schaffen

Voor dit project zijn niet verder van toepassing zijn tijd en financiële middelen.

Gerelateerde Links:

  • De zomer Als de behandeling van een gemaskerde Kwaad (PDF)
  • Initiatief Zonne-Tijd
  • Initiative-zur-Abschaffung-der-Sommerzeit.de

Geef een reactie