DIE Wereld Moord organisatie

Jean-Jacques Crèvecoeur, een sympathieke, dappere dokters, de deelname van de conferentie in Frankrijk door de regering Sarkozy, werd het verboden, schrijft in een E-Mail fragmenten:

“Ik stuur u deze E-Mail van hun eigen Initiatief. Ik dien niemand belangen en deze actie uit te voeren, kosteloos en op hun eigen. Het zou blij zijn als je het volgende doen ik heb genoteerd dat de feiten die aan het Algemene Publiek. Bovendien, ik vraag u niet om mij te geloven, alles is makkelijk. U kunt zoeken naar jezelf. Ik nodig u hier enkel te maken van hun eigen denken en hun eigen conclusies te trekken.

Ik had je beloofd om je te informeren. Tot aan de publicatie van mijn eerste video-bijdrage tot ik aan het schrijven ben, omdat mij de feiten zijn gewoon overweldigd en omdat de dagen zijn geteld.

Ik weet dat in het gezondheidsbeleid zeer goed, zowel in Noord-Amerika en Europa, en kan u verzekeren dat de Europeanen vindt u een heleboel informatie over uw voorwaarden zijn van toepassing. Alleen de namen van de wetten en de Minister zijn verschillend. Maar het is altijd dezelfde farmaceutische bedrijven die hun onrechtvaardige en vrijheid ondermijnt wetten leggen de politici en sprak in een die zijn veranderd in poppetjes en stro mannen van de Farma-maffia. Als u wilt begrijpen wat ons te wachten staat in de komende maanden, neem de tijd en lees meer.

En als je nog naïef genoeg om te geloven dat er de gedwongen vaccinatie, ik nodigen u uit om de poging om een antwoord op de vragen die ik stel mezelf de vraag, want ik ben omgaan met het Dossier van de mexicaanse griep. Ik zou willen delen met u enkele van mijn vele vragen en puzzels met betrekking tot de pandemie van Influenza A/H1N1, en u uitnodigen om deze vraag te beantwoorden voor zichzelf en hun eigen conclusies te trekken.

 • Hoe komt het dat de franse Minister van volksgezondheid, Mevrouw Roselyne Bachelot, al in het begin van februari 2009, van een groep van advocaten voor constitutionele Zaken een advies te geven op de volgende vraag: “Zou een verplichte vaccinatie voor de hele bevolking is illegaal en ongrondwettelijk?” Wat de deskundigen hebben verzekerd, met een beroep op het feit dat op een bijzondere locatie en in een toestand van nood, is het heel gerechtvaardigd, alle van de vrijheid van het individu om te voorkomen dat!
 • Waarom heeft de organisatie van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 27. April 2009 de pandemie Definitie veranderen? Eerder, de criteria voor het declareren van een pandemie waren veel strenger! Het is voldoende dat de ziekte in de twee landen kan worden geïdentificeerd in één en dezelfde DIE Zone! Door deze verdunning van de eisen aan de pandemie niveau 6 zal dalen in de toekomst, een seizoensgebonden influenza onder de pandemie niveau 6, wat betekent dat we voortdurend leven op een pandemie niveau 6! In de zomer is op het zuidelijk halfrond, in de Winter in het Noordelijk halfrond. Mind you, pandemie niveau 6 is het hoogste niveau dat er is in het geval van de DIE ooit! Dit heeft ook een Grondwet, met al zijn verschrikkelijke gevolgen: In de pandemie fase 6 kan worden ingetrokken in alle landen is de noodtoestand van kracht. Zo zullen we in de toekomst ook constant onder de noodtoestand is erin geslaagd om welke reden dan ook. Dit geeft de regeringen een blanco cheque, uw mensen, wanneer je wilt, dictatoriaal.
 • Hoe komt het dat het Patent van het vaccin tegen de mexicaanse griep (A/H1N1) is al geregistreerd in het jaar 2007 in het patent office, dus lang vóór de opkomst van het Virus, die was verdwenen sinds de “spaanse griep-epidemie” in de jaren 1918/19.
 • Dat is de ingeving President Nicolas Sarkozy volgde op 9. In Maart 2009, toen hij ondertekend een investering overeenkomst in het bedrag van 100 miljoen euro voor de bouw van een fabriek voor griepvaccins productie? En dit, van alle dingen, in Mexico, waar de pandemie begon.
 • Waarom informeren en herinneren alle media van de wereld en er is geen enkele wetenschappelijke expert voor meer het feit dat – volgens de officiële gegevens van de WHO voor de gewone seizoensgebonden griep, elk jaar tussen de 250 000 en 500 000, of elke dag meer dan 1000 mensen sterven?
 • Waarom doen de media herhalen aan de ene kant, in een vlaag van Grootheidswaanzin helderziende op een dagelijkse basis, het bericht dat het Virus zal leiden tot de griep A/H1N1, een overvloed van Slachtoffers, terwijl aan de andere kant, de feiten bewijzen dat het een eenvoudige Grippchen, de slechts vier dagen en slechts 2000 Doden in meer dan vijf maanden heeft geëist? Een normale griep zou hebben veroorzaakt in dezelfde periode, 200 000 Doden!
 • Waarom moeten betalen, ondanks al deze onbeduidende morbiditeit en Mortaliteit (2000 in plaats van 200 000), de meerderheid van de landen van deze wereld fantastische banen van honderden miljoenen doses van het Vaccin en de injectie materiaal besteld en al vanaf de maand juni 2009?
 • Of in andere woorden: Waarom bent u met het innemen van dit jaar is de buitengewone maatregelen, waar de griep minder ernstig zijn dan in andere jaren? Wat garandeert dat dergelijke Beslissingen?
 • Waarom noemen, in de meeste landen, nood wetten, en dit zonder dat er in dat de inhoud van deze wetten, is ooit gekend?
 • Waarom heeft bijeengeroepen, de franse Minister van binnenlandse zaken, Brice Hortefeux, alle van de reservisten van het leger en van de Rijkswacht in februari 2009 met de motivering, omdat: “… de angst voor ernstige sociale onrust, het einde van de zomer 2009”
 • Waarom was gestationeerd met het AMERIKAANSE leger onlangs over het gehele grondgebied van de Verenigde Staten verdeeld?
 • Waarom werden gebouwd in de laatste jaren, meer dan 800 concentratiekampen in de Verenigde Staten (op het moment dat ze nog steeds met lege)? Waarom worden deze beheerd door de FEMA (Federal Emergency Management Agency), en slechts anders in het geval van grote rampen, zoals orkaan Katrina?
 • Waarom was ingericht voor het opslaan van honderdduizenden doodskisten in alle Amerikaanse Staten, en waarom werden uit voorzorg opgegraven gemeenschappelijke putten (massagraven) in elke wijk.
 • Waarom hebben 600 Britse neurologen, op 29 juli. Juli 2009, een vertrouwelijke brief van de Health Protection Agency (HPA), waarbij je zal worden uitgenodigd en een ziekte, die wordt veroorzaakt door vaccinaties en degeneratieve zenuwziekten werd gevraagd bijzondere aandacht te besteden aan een toekomstige Toename van het Guillain Barré syndroom? En waarom hetzelfde Agentschap heeft afgezien, om het te waarschuwen voor de vaccinatie campagne feliciteren met de mensen voor?
 • Hoe komt het dat de 5. In Maart 2009, het bedrijf Baxter 72 kg Impfmaterial besmet door het virus H5N1-virus van de vogelgriep en H3N2 van gewone griep zijn gemengd voordat ze werden uitgezonden in zes andere landen, terwijl de beveiliging op het hoogst mogelijke niveau van S4 procedure die behoren tot het maken van dergelijke laboratoria een dergelijke “ongeval” van deze soort is absoluut onmogelijk? Onmogelijk, tenzij je wilt doen gewillig. Dit werd mij bevestigd door een doctor in de biologie.
 • Waarom ons niet vertellen dat het vaccin tegen de griep, zijn er sinds 40 jaar, heeft nooit een positieve invloed had op het ontstaan van deze ziekte, op het tegendeel? Een internationaal onderzoek heeft aangetoond dat het Vaccineren kunnen vangen, vaak meer met de griep dan mensen die niet Gevaccineerd zijn.
 • Wat verborgen is, die in 1918/19 alleen gevaccineerde personen overleden aan de spaanse griep, terwijl de niet-Gevaccineerde overleefde alle van hen? In het geval van de mexicaanse griep van 1976, één stierf niet gevaccineerd, terwijl alle anderen waren te laat in te enten. Het zou betekenen dat ze is overleden als gevolg van het vaccin zelf en niet de griep?
 • Wanneer vaccins zogenaamd hebben zo weinig bijwerkingen, zoals de gezondheids-autoriteiten zorgen dat deze voortdurend, hoe verklaar je dan dat het aantal Multiple sclerose B Patiënten na een Hepatitis vaccinatie campagne in Frankrijk van 25 000 85 000 high-ontslagen?
 • Wat is er te verbergen, dat zonder uitzondering alle epidemieën van de 20ste eeuw. Eeuw zijn veroorzaakt door een eerdere vaccinatie campagnes?
 • Waarom zal worden goedgekeurd in de toekomst een vaccin tegen de griep A/H1N1, een Supplement zoals squaleen, in een verhouding van ongeveer een Miljoen hoger dan voorheen (ik heb de berekeningen, maar ik kon dit niet geloven!), terwijl het huis van afgevaardigden, het is expliciet verantwoordelijk te zijn voor het syndroom in de eerste Golf oorlog, een syndroom dat heeft 180 000 GIs ziek, dus 25 procent van de soldaten als gevolg van een injectie van het vaccin tegen Miltvuur? Ook is het gezien dat squaleen door een Federale rechter, had zijn verboden in 2004!
 • Waarom zijn de eerste door de vaccinatiegraad van de doelgroep groepen, zwangere vrouwen en kinderen, terwijl het meestal de Oudere, de targeting? U, als de rechtvaardiging, het zou een immuun-geheugen van de spaanse griep van 1918!
 • Waarom niet delegeren de uitvoering van een gedwongen vaccinatie voor Artsen, maar voor vrijwilligers, studenten en soldaten?
 • Waarom kan afzien geen arts en geen ziekenhuis, de vaccins zelf? Men vreest valse Id ‘ s?
 • Dat is de reden waarom, zeg, 50 procent van de Britse Artsen dat ze zullen weigeren, met het nieuwe vaccin te vaccineren omdat ze geen vertrouwen hebben in de Voorbereiding?
 • Waarom is Tamiflu wordt aangeprezen als antiviraal effect, terwijl in alle campagnes met Tamiflu, het geneesmiddel als een rampzalig ineffectief heeft geopenbaard? Daarnaast Tamiflu is de oorzaak van tal van psychologische en neurale stoornissen, tot het activeren van frequente zelfmoorden onder degenen die hebben genomen!
 • Waarom mag de gezondheid van de autoriteiten, die eigenlijk voor ons en voor onze bescherming als die van een nieuwe Impfstofftyp (konijnen zijn haar woorden) direct op te ongeveer honderd miljoen (dat is te zeggen: we) wordt gebruikt, zonder de normale start-up, protocollen worden nageleefd, en zonder de veiligheid te garanderen van het vaccin?

Jean-Jacques Crèvecoeur: ik zou kunnen schrijven door de meter. Maar ik denk dat het is genoeg, omdat alle van de andere vragen zou noodzakelijkerwijs in dezelfde richting wijzen. Op dit moment is het mogelijk om redenen van tijd, kunt u de referenties van de artikelen in de pers (Le Monde, Le Figaro, de Daily Mail, de zondag krant, etc.) van de officiële pagina ‘ s (van de OMS, Baxter, Aventis, Sanofi-Pasteur, enz.) en de impfbefürwortenden wetenschappers voor te leggen, die ik raadpleegde, en ik geraadpleegd! Je zal in staat zijn om daar alles te lezen tot het einde van September op mijn website.

[Bron: sackstark.info]

Geef een reactie