H1N1-Virus: Pharma-goden in de Impfrausch

De bange burgers staande in de voorkant van een fenomeen: cyclisch de farmaceutische Kraken uitvinden van Nieuwe ziektes ten koste van de gezondheid van mensen, en ze maken miljarden winst.

Je kan je afvragen of al deze zorg is gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Neen!

Het feit is: noch de wereld gezondheid organisatie, DIE, of van een instelling, mits een wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van de vermeende Influenza-A-H1N1-Virus.

Het mexicaanse griep Virus is geïsoleerd, m. W ooit, noch met de elektronenmicroscoop is bepaald, en zichtbaar gemaakt. Maar dat zou een wetenschappelijke Standaard.

En gaat verder in de geschiedenis van het varken galop: de Laatste van de AMERIKAANSE bevolking werd geconfronteerd met de mexicaanse griep Ramp van 1976. Er was een brede Impfkampange. 40 miljoen Amerikanen gevaccineerd. Hoewel er geen pandemie, maar duizenden Gevaccineerd op alle gemelde schade als gevolg van lichamelijk letsel.

Vaak is een ontsteking van het zenuwstelsel.

Het probleem van het Guillain-Barré syndroom is bekend tot verlamming en kan fataal zijn. Maar er waren ook andere bijwerkingen. De AMERIKAANSE regering had te maken met de schadevergoeding na de Impfopfer verzekerd van een landelijk schandaal.

Vandaag de dag, sommige mensen wakkeren de angst voor de pandemie van de mexicaanse griep H1N1 van de 1918. Er zijn zelfs onderzoekers die beweren dat het doden van 1918 tot 1919 waren niet het gevolg van een Virus, maar de vaccinatie-campagne van de overheid tegen de “spaanse griep”.

Toen, net als nu, de Rockefeller University en de Stichting werden in het middelpunt van de actie. In 1976, bleek het vaccin tegen de mexicaanse griep zo veel gevaarlijker zijn dan de ziekte zelf. Dit kan zich herhalen in het najaar van 2009. Echter, onze mensen vandaag de dag via het Internet, meer alert en meer verlicht. Hoop dat het zou worden.

Deze keer onder de voorzichtige Obimbo de regering een decreet ondertekend dat garant staat voor de farmaceutische Kraken juridische immuniteit van vervolging.

Juridische stappen van een Impfgeschädigten uitgevoerd in de Leegte. Deze keer is het nog meer ongeteste vaccins. De drug regelgevende instanties van de FDA in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk besloten dat de grote farmaceutische Kliek kan nu al vaccins op de markt. Dit is voor de resultaten van de studie over de bijwerkingen van de vaccins zijn ook bekend. Gegevens over veiligheid en werkzaamheid. De drug-spatten kan niet wachten!

Wilt u de ongeteste vaccins in twee doses, met een hoger bedrag te worden toegediend. Een merk hoort te bevatten, een chemische additieven, om het vaccin effectiever””.

Door de manier, deze versterker stoffen, adjuvante warm.

Dit gaat hand in hand met een groeiende risico ‘ s van mogelijke bijwerkingen. Zou het niet een filantroop, maar een fijne trein van ons, als wij van de leidinggevende aan de vertegenwoordigers en de vertegenwoordigers van het volk als Cavia ‘ s kunnen gaan wanneer u Vaccineren; eindelijk, het Bureau jockey van onze overheid gesanctioneerde miljarden H1N1-fondsen.

In brede lagen van de bevolking, armoede en ondervoeding zijn voortdurend. Hier, slechte voeding, woon-en hygiënische omstandigheden van het dagelijks leven. Een door het zaaien van deze mensen in de marge van de samenleving een sterke verzwakking van het immuunsysteem betekent dus dat de gevoeligheid voor andere ziekten kunnen verhogen.

Wij vragen nogmaals, wat is het een geweldige ervaring met andere “spray-Campagne”. In de verenigde staten, de mazelen, volgens de officiële statistieken-sterfte tien-voudige toename – in weerwil van de vaccinatie. De pokken vaccinatie is al bekend heeft vandaag officieel als een kunst fout, want het had complicaties, niet alleen op de huid maar ook het zenuwstelsel.

De Gevolgen:

Ontsteking van de hersenen, verlies van bewustzijn tot de zware coma, en spastische verlamming. In het geval van de difterie-vaccin het vaccin schade aan de hersenen zijn bekend, de helft-kant verlamming, vaatwand beschadigen, bloed verandert, en het Centrale zenuwstelsel storingen.

Nu de EU-Commissie maakt de weg vrij voor massale vaccinaties tegen de mexicaanse griep. De vaccins Focetria van Novartis en Pandemrix van Glaxo kan worden gespoten in heel Europa.

We maken één ding duidelijk: Het is niet alleen de “snelle shot-vaccin”, het is ook het gif cocktails die gepaard gaan met het vaccin.

Bijvoorbeeld, aluminium hydroxide, antibiotica en vreemde eiwitten en giftige stoffen, zoals formaldehyde.

Er is een onrecht schuilt weer:

De meubelen fabrikanten, het is verboden om het gebruik van formaldehyde – u weet dat het is een carcinogeen effect. Echter, het is toegestaan om te injecteren onze kinderen formaldehyde direct in de bloedbaan. Een waanzin die is nog verbeterd door de toevoeging van thimerosal, een conserveermiddel op een bedrag van 25 microgram per dosis.

Thiomersal (een organische kwikverbinding die kan worden uitgescheiden door het lichaam erg moeilijk. Deze verbinding (methyl quecksilberion CH3Hg+) is veel gevaarlijker dan metallisch kwik en anorganische kwik zouten, zoals we nu al te vinden in de voeding.

De reden hiervoor is de hoge oplosbaarheid in Vet, als tot 95% van het lichaam geïntroduceerd in hoeveelheid kunnen worden vervoerd door het bloed voornamelijk in de hersenen. Het gaat om de meest ernstige schade aan het Centrale zenuwstelsel, en in deel een onomkeerbare Visuele en auditieve handicap.

Thimerosal resultaten bij kinderen een grote agitatie, leerproblemen, zoals concentratieproblemen en gebrek aan logisch Denken.

De werkelijke lange termijn effect heeft op het leven, tientallen jaren van het vaccin schade, er zijn geen studies. Ze is echter gevonden in de hersenen van de overledenen van de ziekte van Alzheimer een bepaalde mate van verrijking van aluminium. De vraag zou moeten worden toegestaan, of er sprake is van een oorzakelijk verband met de vaccinatie van Kinderen.

De landelijke dumbing-down proces in de Verenigde Staten met fluor verplaatsing in het drinkwater gedurende een periode van tientallen jaren, kan worden voortgezet door deze wereld-geënsceneerde rijden zonder gêne.

Een briljante, trouweloze, de verwijdering van de giftige stof natriumfluoride, een afvalproduct van de aluminiumindustrie. Het is aangetoond dat een dosis van natrium fluoriet (0,7 mgr/l) – een gif door de manier waarop een octrooi rat – ronduit domme en kritiekloze. Mooie woorden: natrium fluoriet gemodereerd het Denken.

Goed, misschien is dat is de afstand zeer wenselijk vanuit het zelf-prachtig geesten van de Beelden. Opnieuw, net iets van een samenzwering theoreticus! Goethe maakt in Tasso om te zeggen: “de bedoeling, en het is vals”.

Zelfs de bijsluiter zeggen dat het frank en vrij. In de H1N1 2009 Monovalente vaccin van Novartis, hij was gebaseerd op de voorganger, de zogenaamde Fluvirin, en hij kon leiden tot een hele reeks van belangrijke bijwerkingen en schade aan de Gezondheid, zoals het Guillain-Barré syndroom, vasculitis, anafylactische shock en zelfs de dood. Ja, dames en heren, is dat niet genoeg?

Als je kijkt naar de genoemde bijwerkingen, dan is een single van de lees ziek aan de maag, zoals bijvoorbeeld:

Pijn op de injectieplaats, huiduitslag, zwelling, koude rillingen, koorts, vermoeidheid, asthenie, gezicht, oedeem, verstoring van het immuunsysteem, overgevoeligheidsreacties kunnen leiden tot een shock en de dood, hart-en vaatziekten, flauwvallen, indigestie, diarree, Misselijkheid, braken, buikpijn, bloed en lymfatische aandoeningen tot verlamming, schade aan de hersenen… de lijst gaat eindeloos door.

Schaamte is verborgen bij het eerste gebruik van de “nieuwe” immune booster AS03 AF03 en MF59, dat er nano-technologische producten. De lipide-drip-structuur is zeer klein, namelijk 1 µm. Ter vergelijking: De diameter van een menselijke haar bijvoorbeeld, is ongeveer 70 micron.

Als een resultaat, kan dit compromis immune booster gemakkelijker in de celmembranen en ongecontroleerd naar onbedoelde Plekken, zoals in de hersenen en de Erbzellen.

De geldelijke side-effect van slecht aanvaardbaar Hulpstoffen verhoogt de kosten van het vaccin kosten met 75%. Alleen een rogue zou de enige die vermoedt het ergste.

Tot slot, je moet je afvragen waarom het zo wijdverbreid is een vaccinatie hysterie?

Waarom moeten Buigen en Breken om de gehele bevolking te vaccineren?

Waarom is de AMERIKAANSE militaire infrastructuur?

Artsen alleen is niet genoeg?

Waarom de big Pharma, de ggd en de politici voor een jaar, dat er een pandemie?

Deze Psychische.

Waarom weet je dat het gaat om een gevaarlijke Mutatie? De antwoorden op deze vragen zijn niet op de gezondheid, de verzorgende niveau, maar met een waarschijnlijkheid grenzende zekerheid, in zijn geheel ergens anders.

Een verliezer is al bepaald. Het is onze gezondheidszorg.

Sinds ik kan alleen maar gissen, tot slot: zachtjes, zachtjes. Laat de media je gek.

En de stand op vrijdag in de TZ: “expert” klinkt het Alarm: “Nu, het virus woedt in de stad.”

Was u links. Voor het gebruik van MMS (natriumchloride NAClO2 volgens Jim Humble), of Colloïdaal zilver, of voldoende Vitamine C (echter, geen kunstmatig geproduceerde 0815-Vitmain C. De schade die eerder dan helpt!). Beter nog, u toevoegt aan uw lichaam van nu af aan mineralen in grotere hoeveelheden. En dan adem je weer in.

[Bron: Hans-Jörg afval meester, goldseiten.de]

Geef een reactie