Het geval van de Maya ‘ s: de donkere kant van De “genezen” vaccin wereld

Opnieuw en opnieuw, in het geval van vaccinaties tot ernstige complicaties. Helaas, deze ongewenste waarheden dringen niet aan het Publiek. Die is geanalyseerd, zoals de melding en ontvangstbevestiging van het vaccin schade is gesaboteerd, en de verdachte: Wat is het vaccin schade publiek, is alleen het molecuul van een sneeuwvlok op de bekende ijsberg.

Het is niet ongewoon voor een vaccin schade, zoals in het geval van de Maya ‘ s, een misbruik van het kind door de ouders. Aan het einde Maya ‘ s hadden het geluk dat de rechter, als het ging over het gezag, de moeder liet de keuze van de verificateur en niet van een Impfbefürworter besteld.

Hoeveel kindermishandeling in de waarheid van het vaccin schade zijn, men kan slechts speculeren, omdat de symptomen lijken erg op elkaar. Het is slechts een conclusie: de Vaccinatie van kindermishandeling! De dramatische toename van het aantal zenuw aandoeningen en het immuunsysteem problemen bij kinderen in de laatste 40 jaar, die eerder en vaker is ingeënt, geven aan dat de kinderen van deze wereld zijn geschaad met de volledige intentie van massief van lichaam en ziel.

Van het filmmateriaal van de “zieke ingeënt en Verstild”. Meer info: www.impfentscheid.eu

Video link: https://youtu.be/kwsdpkRGtC8

Bron: Michael Leitner

Geef een reactie