New Delhi onderwijs van de WHO over de H1N1 varkensgriep wensen-Alarm

Van petrapez via radio-utopie.de

De indiase Minister van volksgezondheid opgeroepen voor een gedetailleerd onderzoek van Links naar de farmaceutische industrie

De Indiase Minister Dinesh Trivedi genoemd voor een gedetailleerde studie van DIE rol in de verkondiging van het loze pandemie Influnza H1N1 en waarom ze overgewaardeerd zijn in de wereld op de eerste plaats in het rapport zijn verzameld.

De Minister verwees ook naar de Verbindingen van de farmaceutische industrie met de leden van de wereldgezondheidsorganisatie en zei dat het zou van groot belang zijn voor het verkrijgen van een verklaring van het feit, meldden Indiase media op 20.Januari.

“Wij eisen een grondig onderzoek over. Het WIE is God niet.”

zei hij. (1)

Zonder de continue permanente rapportering over de aankomende verspreiding van de mexicaanse griep, met zijn onuitsprekelijke paniek onmiddellijke dood als gevolg van het H1N1-Virus en uw Impfaufrufen zou niet in staat zijn geweest legimitieren de WHO om uw programma te slepen en overheden voor de aankoop van de drugs in deze ordes van grootte. De economische schade voor de bevolking, dit blies geld is enorm, en andere zinvolle investeringen worden voorkomen.

“Het onderzoek zal ons vertellen waarom er een Alarm door de WHO. Wij eisen een onderzoek. Ook de Westerse media worden in vraag gesteld in relatie tot de WHO.”

was Trivedi ook geciteerd in de Gulf Times. (2)

[Bron: radio-utopie.de]

Voor meer artikelen over het onderwerp

13.01,2010 H1N1-vaccin: het is Niet landen hebben varkensvlees, maar de farmaceutische industrie! 11.01.2010 gezondheid-in-chief van de Raad van Europa te H1N1: “loze pandemie’ één van de grootste medische schandalen van de eeuw

Reactie: Na al deze berichten die de farmaceutische industrie en de WHO, het Robert Koch Instituut, enz. mag niet worden langzaam voor iedereen duidelijk dat het absoluut om onze gezondheid is nooit weg!

Geef een reactie