Onafhankelijke denkers van de psychiatrie wordt nu beschouwd als een zieke

Welkom bij het asiel.

Voor heel wat tijd, psychiaters werken op de vierde herziene editie van de ‘Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders” (DSM, de “Diagnostic and Statistical manual of mental disorders”), in de hoop van een hele nieuwe reeks van psychische stoornissen. Helaas zijn veel van deze aandoeningen, echter alleen persoonlijkheden of vormen van gedrag dat afwijkt van de Norm.

Kan in deze nieuwe editie van “stoornissen” like “Oppositioneel Opstandige gedragsstoornis” (Aufsässigkeits worden opgenomen-in Weerwil van de aandoening) die zijn gevonden bij mensen die een “autoriteit cijfers, in vergelijking met een negatieve stilistische, opstandig, ongehoorzaam en vijandig gedrag”. Een van de “symptomen” van deze aandoening is dat de persoon iets in woede apparaat, lastiggevallen anderen, en “prikkelbaar”.

Ook de Persoonlijkheid van problemen zoals antisociaal gedrag, arrogantie, cynisme of narcisme moet worden beschouwd “stoornissen”. Er zijn ook categorieën voor mensen met frequente eetbuien en voor kinderen die gevoelig zijn voor aanvallen.

Zelfs nu, de diagnose is gesteld bij kinderen te vaak “bipolair” of attention deficit disorder (ADVERTENTIES), en vervolgens, gevaarlijke antipsychotica worden voorgeschreven. Zelfs meer normale jeugd is ingedeeld gedrag als psychische aandoeningen zullen alleen worden voorgeschreven aan kinderen onnodig dergelijke geneesmiddelen.

Lees meer…

Geef een reactie