De schade aan de longen – schadelijk fijn stof uit de laser printer

Gepubliceerd door Jan Haase, via Greenpeace.de

Laserprinters zijn overal, maar nauwelijks iemand weet van hen gevaren voor de gezondheid. Omdat de laser-printers en copiers stralen fijn en ultra – Fijn stof die in de luchtwegen en in het lichaam, volgens de Greenpeace-magazine heeft in haar nieuwste uitgave.

Fabrikanten, toezichthouders en politici het stillen van de fijn stof-gevaar voor jaren. In tegenstelling, Greenpeace chemicaliën expert Manfred Santen vraagt: “Zonder een efficiënte filtratie, geen laser printer moet op de markt komen. In het geval van diesel auto ‘ s, we hebben erkend dat het gevaar, nu is het tijd om de fabrikant van laser apparaten in de plicht.” De vraag naar schoon printers, Hermann Kruse, een toxicoloog aan de Universiteit van Kiel: “Als er voldoende bewijs is van de risico’ s, en dit is in het geval van laser printers, je handelen, anders kan het voor veel mensen te laat.”

Achim Stelting, voormalig crimineel onderzoeker van Hamburg, de kleine deeltjes beroofd van lucht om te Ademen. Sinds 13 jaar is hij niet in staat om te werken. Voor vele jaren heeft hij waarschuwt het Publiek tegen het fijn stof, gevaren op de werkplek. Ondertussen, de 55 heeft gedocumenteerd-een-Jaar-oude landelijke 2000 verdachte gevallen.

Als Alternatief, experts ink-jet printer is aanbevolen, aangezien de Toepassing van vloeibare inkt, waardoor er geen fijn stof uit.

Video link: https://youtu.be/poC7jJjEhOg

Toen in het kantoor op een laser printer niet kunnen worden vermeden, moet worden geïnstalleerd op elke geval, fijn stof filter!

Voorbeeld:

[Bron: greenpeace.de]

Geef een reactie