Spaarlampen opslaan niets, en zijn dodelijke

Vanaf 2012 is het verplicht in de EU mogen alleen spaarlampen te kopen. Dus zogenaamd 5 miljoen ton CO2 zal worden opgeslagen. Wat de politici en milieuactivisten niet ons te vertellen, echter, deze verandering is in de totale balans van meer schade dan dat het helpt, want de lampen bevatten kwik, en dus het milieu in China worden geproduceerd, waar de meeste van de lampen, maar ook bij ons in het gebruik en de daaropvolgende vervreemding van vaste door een vreselijke gif-geladen.

We willen niet te laat terzijde dat de CO2-mens is-zelfs voor een opwarming van het klimaat verantwoordelijk, en deze actie op een gigantische leugen en hersenspoeling van de mensen is gebaseerd, kwik is een giftig zwaar metaal dat verdampt bij kamertemperatuur, en de ingeademde dampen zijn zeer giftig.

Volgens een persbericht van de 15. Januari 2009 besloten door het Ministerie van milieu in Zweden tot een verbod op het gebruik van kwik in het Algemeen. Het verbod houdt in dat het gebruik van Amalgaam is gevestigd in tandvullingen en kwikhoudende producten mogelijk niet meer in Zweden op de markt gebracht. Aan de andere kant, zijn fluorescerende lampen, of vermeende “spaarlampen” kwik als de Ontsteking van het Gas naar de lichten.

Hoe gaat dit in strijd is met de beginselen van de bescherming van het milieu?

Kwik is erkend door alle zorgverzekeraars autoriteiten in de wereld als een risico voor de gezondheid. Als het stapelt zich op in het lichaam, het beschadigen het zenuwstelsel, de longen en de nieren. Specifiek baby ‘ s tijdens de zwangerschap in de baarmoeder zijn zeer bedreigd door dit gif.

Deze risico van kwikvergiftiging door spaarlampen, geen van deze is geïllustreerd door het feit dat de Britse autoriteiten zeggen dat, wanneer een dergelijke lamp barsten in het huishouden, dan moet je de ruimte ventileren gedurende tenminste 15 minuten, vanwege het risico van inademing van de resulterende kwik dampen.

Spaarlampen hebben een beperkte levensduur. Je zal uiteindelijk moeten worden afgevoerd. Als er alleen dit type lamp, en miljoenen zijn geretourneerd door de klant ter beschikking, een groot Probleem voor ons. Wat gebeurt er met de kwik, en hoe om te voorkomen dat schade aan de werknemers en de omgeving tijdens de demontage en de scheiding van materialen? Dat zal duur zijn als je het goed doet, en zal verbruiken in het proces veel energie.

Waar is de winst in de energie-balans?

En de dat doen niet af van de gebruikte lampen goed, maar gewoon gooi ze in de vuilnisbak of op het platteland, gooien, leiden tot nog meer vervuiling door het ontsnappen van het kwik. Als de Mediterrane landen en de nieuwe EU-landen in het Oosten, houden aan de correcte verwijdering van. U hoeft alleen maar te kijken naar Napels, waar de vuilnis opgestapeld in de straten. Het is geloven dat het belachelijk is, maar geef hun oude spaarlampen goede jongen.

Het hele programma nog niet is en idioot ontworpen doordacht, typisch van de EU-bureaucraten en fanatieke planeet redders, die niet kan rekenen op Twee, die het totale plaatje, het verkopen, maar als een belangrijke bescherming van het milieu te meten en aan ons dwingen om deze onzin.

Maar de problemen beginnen al bij de productie. Veel werknemers in China werden vergiftigd worden door kwik, omdat de toename van de vraag als gevolg van het beleid van de EU is dit een verplichting, voor de her-opening van het gebruikte kwik mijnen heeft geleid, dat verpest de gezondheid van de werknemers en het milieu.

Twee-derde van alle energie besparende lampen voor de EU zijn geproduceerd in China. De gezondheidsautoriteiten hebben gedetecteerd dat een alarmerende toename van kwik vergiftiging die wordt veroorzaakt door een industrie die zichzelf verkoopt als milieuvriendelijk met hun lampen, maar een zeer giftig gif in grote hoeveelheden gebruikt en in de omgeving.

Voor de productie van spaarlampen, de werknemers van kwik, hetzij in vloeibare of vaste Vorm van de hand, omdat het moet worden gebruikt in elke lamp. Documenten van het Chinese Ministerie van gezondheid blijkt dat kwik vergiftiging is toegenomen in de lamp fabrieken.

“Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding aan hun baby’ s, kan niet werken op de afdelingen waar kwik komt”, schrijft de gezondheidszorg de wet.

In het zuiden van China, waar de energiebesparende lampen voor de Westerse consument, zijn er grote fabrieken van multinationals naar achtertuin bedrijven met enkele werknemers, daarom is het ook een groot verschil aan de normen van gezondheid en veiligheid.

Honderden werknemers hebben aangetoond gevaarlijke niveaus van kwik in het lichaam, en veel medische behandeling, volgens de Interviews met Artsen en lokale gezondheidsautoriteiten in Foshan en Guangzhou. Veel van de werknemers met een hoog niveau van kwik in de urine, maar de bedrijven hebben schrik voor iets.

“In de Tests, het kwik gehalte in mijn bloed, het bloed en de urine was te hoog om te meten, maar ik werd niet verzonden naar het ziekenhuis, omdat mijn baas zei dat ik sterk was en mijn immuunsysteem zou scheiden van het gif door het zelf,” zei een jonge werknemer.

“Twee van mijn Vrienden waren voor twee maanden in het ziekenhuis,” voegde ze eraan toe.

“Als je wilt dat ik aan het werk in de kwik-Afdeling, dan kan ik weigeren, ongeacht hoeveel u betaalt mij voor,” zei een jonge werknemer.

In sommige fabrieken in Foshan, zoals, bijvoorbeeld, de Nanhai Feiyang fabriek, werden gediagnosticeerd in 72 werknemers, 68 met ernstige vergiftiging.

Maar de problemen gaan veel verder. De werknemer is gewonnen in de mijnen waar het kwik nog veel slechter af. Tot voor kort werden verkregen zoals in de middeleeuwen. De mijnwerkers hebben de stukken met de Hand uit de Rock verslagen te winnen van de vermilion of Zinnabarit zoals hij ook genoemd wordt, is de belangrijkste bron voor kwik. De werknemers hebben een geheel ademt blootgesteld aan het stof en de uitlaatgassen.

En de omliggende landbouw is ook beschadigd. Een betrokken boer vertelde: “duizenden mijnwerkers kwamen naar ons Land, putten, en de chemicaliën die worden gebruikt voor de reiniging van het erts. Ons water Buffalo moe waren door het Drinken van water en onze oogst grijs. Onze mensen werden ziek en heeft niet erg lang leven. Alle kunt nam af.”

De regering heeft gesloten in de laatste paar jaar, het kwik mijnen, omdat de rivieren vergiftigd, het Land vervuild en de mensen werden ziek. Maar vanwege de nieuwe vraag van kwik voor spaarlampen, als gevolg van de wetten van de EU, opende de mijnen en de mijnwerkers om terug te komen.

In Tongeren, een stad waar het won de mercury generaties lang gewerkt hebben voor een oud werknemer van de dagen waar de Bewoners dag en nacht, om toegang te krijgen tot het vloeibare metaal uit de grond.

“Ik werkte 40 jaar in een mijn en nu mijn lichaam is totaal ziek en mijn longen zijn vernietigd”, zei hij.

Wat is het lijden en de vernietiging van de massa veroorzaakt door over te schakelen op spaarlampen, in Europa, in China, en het gevaar van vergiftiging in het huishouden op het moment van de aanvraag, kan alleen maar worden omschreven als een misdrijf. De milieubeweging en het gedrag van dictators in de EU dwingen ons om te veranderen, wat betekent dat een slechter herstel van alle van de hoogste graad, ten koste van de gezondheid van de Chinese werknemers en onze eigen.

En wat is het doel om energie te besparen en elektriciteit, is helemaal een leugen gezien, door het grotere energieverbruik en-kosten in de productie, verkoop en door de lampen, dankzij de globalisering en de exploitatie van goedkope arbeid moeten worden vervoerd over de hele wereld.

Spaarlampen opslaan niets, en zijn dodelijk.

Bron: http://www.alles-schallundrauch.blogspot.com/

Aanbevolen boek over het onderwerp:

Geef een reactie