Veolia dreigt dringt aan op actie tegen de Film WATER MAAKT GELD!

E-mail van Water Maakt Geld:

Dames en heren van de privatisering tegenstanders en geïnteresseerd zijn in het behoud van ons leven-water als bron!

De Film “Water Maakt Geld” is er geschiedenis geschreven. Een en een half jaar na de prachtige Première in 150 steden in Europa, de chief press officer van Veolia Duitsland, Matthias Kolbeck gezegd, aanzienlijk, als volgt:

Helaas, een rechtszaak tegen de Film was niet gericht Veolias tegen de duitse makers. Na een frans verzoek om juridische bijstand werd geweigerd door de duitse autoriteiten, vroeg de franse moederbedrijf, de duitse dochteronderneming van Veolia, om te vervolgen Leslie Franke en Herdolor Lorenz in overeenstemming met de duitse wet.

Veolia Duitsland had geweigerd dit verzoek, maar na een zorgvuldige Afweging, met de motivering: Water levert Geld op, en de franse actie tegen de Film gekwetst hebben de groep in een zodanige manier dat een duitse actie zou kunnen verhogen van deze schade.

Is dat niet een mooi compliment?! Niet vrijwillig, de krachtige groep heeft afstand gedaan van een rechtszaak in Duitsland. Het lijkt erop dat de angst van het grote Publiek op de hoogte Veolia van een betere!

Tot op heden, bijna 1,5 miljoen mensen hebben de Film gezien. Dit Maakt het Algemene Publiek is ook een groot compliment aan de vele honderden toegewijde mensen, de actieve groepen en burgerinitiatieven, de strijd tegen de eigen belangen van de waterschappen en aan het Water Maakt het Geld van uw gereedschap. Een kleine overwinning van het maatschappelijk middenveld.

Het nadeel is dat De actie blijft in afwachting van het nu, van alle dingen, alleen tegen Jean-Luc Touly, en de franse film distribution gericht is NIET verantwoordelijk voor de film. Tijdens het fluiten van de franse mussen van de daken: Veolia zal niet durven om schade voor de presidentsverkiezingen, de groep die nauw verbonden is Sarkozy met een impopulaire proces.

Maar wij en u allen: We moeten waakzaam blijven, en dan, wanneer het gaat om de strafrechtelijke proces, het Publiek, te herstellen, om te voorkomen dat onze franse vrienden in de voorkant van rechterlijke willekeur. Toch is de Film gepresenteerde feiten zijn niet in geschil. De enige “corruptie” je bent niet toegestaan om te bellen!

Aangezien Water Maakt Geld in 2008 begon, de lucratieve exploitatie van de bron “water” door middel van PPP te verduidelijken, de waarde van het aandeel van Veolia naar 13,28% (64,55 op 8,57), en de wereld geconsolideerd in een ernstige crisis door!

Zeker dat dit is vooral de verdienste van de film. Maar laten we het voorbeeld nemen van Italië. In de voorbereiding van het nationale volksinitiatief tegen de privatisering van de watervoorziening, de italiaanse versie van de film was te zien op een van de beste van het land, enkele 100 keer in het openbaar (Deze kaart geeft alleen de licentie optredens. (Op een gelicentieerde Screening ten minste 10 meer waren geen licentie) nog nooit een nationaal Referendum in Italië, ten minste 50% van het Electoraat moeten stemmen “Ja” – en de overweldigende macht over de media van Berlusconi!

De petitie werd succesvol is – en dit is in Italië veel een “culturele revolutie”. Nu Veolia Aqua te trekken volledig terug uit Italië! Wat een nederlaag voor het succes van de gebruikelijke globale groep. Inmiddels is het bedrijf onder druk van de aandeelhouders, zelfs van 40 van de 77 landen waarin de groep aanwezig was!

In Duitsland, Veolia blijft nog steeds aanwezig. Zijn aparte groep Suez intrekt volledig uit Duitsland: tijdens de nacht van de Suez verkoopt de watervoorziening en riolering in Rostock, Schwerin, Goslar, Halle, Leuna, Saale-Unstrut en de Rheingau in de duitse wereldwijde speler Remondis. De burgers, is de beltoon master in de oren. Wat klonk uit Suez en Veolia, maar in de laatste tijd over duurzaamheid, een sterke en betrouwbare Partner.

En ‘ s nachts, de “sterke Partner is plotseling” verdwenen, de beloften zijn vergeten, en de burgemeester mag geen zeg in het minst, in het beste geval, zal u geïnformeerd worden daarna, in wiens handen de toevoer van water naar hun burgers. Een les in de betrouwbaarheid, de Suez is in Duitsland en Veolia in 40 landen over de hele wereld!

Geen Wonder! Het idee van re-municipalisation van de watervoorziening van alle plaatsen van de machtige, en overal Water Maakt Geld helpt “de”: de Film is te zien in het Centrale karakter van de structurele corruptie in de regio Ile-de-France André Santini in de functie van Voorzitter van het stroomgebied van de Seine-Normandië, de machtsverhoudingen zijn verschoven, in de tussentijd, op een zodanige wijze dat Anne le Strat, de pionier op het gebied van stedelijk water, Santini in staat was te druk op kantoor, en nu zelfs de Voorzitter. Of Berlijn. Ook hier is de Film van dienst kunnen zijn in talloze gebeurtenissen, dat de mensen het verlangen om te ontdekken de geheime contracten in de privatisering van de Berlijnse water bedrijven succesvol. Hoewel alle partijen verschenen, behalve voor de Delen van het Groen tegen de mensen van verlangens!

Er zijn nu Water Maakt Geld in zes taalversies (nederlands, frans, duits, engels, spaans, italiaans en portugees) zijn er Nog steeds iedere week ergens in de wereld, ten minste, een performance.

Ondertussen, hebben wij een Online – Shop dat vereenvoudigt het verzenden van de kopieën van de film aanzienlijk. Daar vindt u ook andere films die wij hebben gemaakt in de laatste paar jaar.

Tot slot willen we te maken met twee belangrijke acties van de PPPgegner, die wij ondersteunen:

Commons Burgers in handen (GiB) en de attac AG privatisering van start met een oproep tot onderwerp: PPP-ade. 12 jaar is genoeg! Als de eerste waarschuwingsschot van de overheid en de PPP Lobby, een open brief aan Minister van Financiën Schäuble. Om 31.3.2012, de oproep om zoveel mogelijk mensen te worden ondertekend.

Medio Maart, ‘ s werelds grootste publiek – private-samenwerking propaganda-show, en een ontvangsthal evenement op het thema water in Marseille op de wereld water forum. Op hetzelfde moment, de privatisering van vijanden ontmoeten in Marseille van over de hele wereld uit op 14. 17. In Maart 2012, in het kader van het Alternatief wereld water forum ROEM. www.fame2012.org Hier is de plaats die op de hoogte, netwerk Commons-gerichte oplossingen voor een rechtvaardige verdeling van de middelen zal worden besproken. http://www.fame2012.org/en/join-us/donate/

Leslie Franke en Herdolor Lorenz

www.watermakesmoney.com

Geef een reactie