Veolia opgeroepen de documentaire “Water Maakt Geld”

Een Nieuwsbrief van het “Water Maakt Geld” uit 18.02.2011:

Na Parijs, Berlijn?

De eisers tegen de Film “Water Maakt Geld” is een woei een scherpe Wind in het gezicht.

Veolia kan niet langer verbergen in Berlijn, de € 1,3 miljard zware winst machines van de laatste 10 jaar, op Basis van de openbare watervoorziening achter het geheim van de contracten.

Berlijn, heeft in een referendum, de ontdekking van deze verdragen hebben de kracht van een wet. En wat van de Film, gebaseerd op de voorbeelden van Parijs, Bordeaux en Toulouse toont: guard advocaten om de juridische scholen en Trucs in het consortium agreement, waardoor de mondiale spelers voor het genereren van miljarden van de gemeentelijke watervoorziening gebeurt.

Zoals al gemeld nu in Berlijn, Hans-Peter Schwintowski, Directeur van het Instituut voor energie en mededingingsrecht aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, en merkte op dat het een schone juridische beoordeling van contracten, laat geen andere conclusie trekken, dan dat ze ongeldig zijn vanaf het begin.

De winst garanderen in de Gegeimverträgen was, in feite, een EU-onderworpen aan de goedkeuring van de steun en de oproep tot mededinging voor het contract is niet rechtsgeldig. Dus, de gedeeltelijke privatisering van de watervoorziening in Berlijn vanaf de voorzijde te worden in de ongeldige, de re-municipalisation van de weg geplaveid. De aankoop prijs van rond de € 1,8 miljard euro moest worden betaald aan Veolia & co., maar ook de winst, na alle, € 1,3 miljard, terug te betalen.

Toch is het niet in Berlijn toch zo ver met de re-municipalisation. Maar het belangrijkste begin was in die tijd in Parijs, Bordeaux 5 jaar geleden…..

Het Publiek wordt wakker

Heel, heel hartelijk dank aan allen die hebben ons bericht van de juridische aanval Veolias tegen Water levert Geld op, en doorgestuurd! Het is gewoon prachtig, zoals de burgerlijke maatschappij, zelfstandig na te denken, en verantwoordelijke mensen klaar om de Handel de laatste tijd op de kracht en de breedte van het effect is toegenomen.

Het nieuws heeft geleid tot een echte golf van de perceptie van het publiek, in Frankrijk als in Duitsland en de buurlanden. De TAZ krant Hamburger Abendblatt, de Stuttgarter Zeitung, de Berliner Morgenpost, de Jonge wereld, de Badische Zeitung in Duitsland, Rue 89, Tele Premiere, Télérama in Frankrijk zijn slechts een paar voorbeelden van de enorme echo ‘ s in de pers. Ook TV-redacties is al interesse getoond voor het verslag van de zaak. Nu zijn er een enorm aantal nieuwe voorstellingen van de film – prachtige!!!!!!

Face-Down Kaarten

Op welke specifieke punten in de Film, de actie is Veolias, zal officieel worden geopend in het proces. Dus het kan voorkomen dat de groep, worden tijdig op de “kaarten” te kijken. (Volgens de duitse wet, zou dit niet mogelijk!) Onder de indruk van het grote Publiek van VEOLIA ‘ s advocaat was, in de tussentijd echter, meer specifiek: ze wilde aanklagen voor een redelijke vergoeding eisen voor de laster van de groep.

Een rechtszaak tegen de beschuldiging van corruptie, met name het gebruik van de term “corruptie” in de Film.

De omkoping van verkozen vertegenwoordigers van de gemeente, de bezetting van de EU-organen met een groep vertegenwoordigers van hun eigen opdracht, besluiten, rapporten over de uitnodiging van hoge ambtenaren en leden van het Comité op jachten in St. Tropez is kort voor de beslissing van een miljarden-dollar aanbesteding, al deze en andere voorbeelden in de Film niets van doen heeft met “……..” te doen hebben?

Maar we moeten toch aannemen dat VEOLIA zal aanwezig zijn om het proces een aantal van de andere actiepunten.

Het begint te Schudden

In principe, het is fantastisch, hoe ARTE gedraagt zich in deze Situatie. De Directeur van het programma geeft een Interview:

“We staan achter de film”. ARTE France is op 23.2.2011 een grote persconferentie met “Water Maakt Geld” in het oog van de “Macht” in Parijs!

Echter, sinds de “Patron” (Ceo) van Suez, de President van ARTE, geroepen om te protesteren tegen de uitzending van de film, is er een grote druk op de zender. Als een Baas van een wereld bedrijf heeft niets belangrijkers te doen dan in te grijpen tegen de overbrenging van Water Maakt het Geld, dit is natuurlijk een grote eer voor de film!

Maar het laat ook zien hoe belangrijk het is om deze bedrijven – ieder op zijn eigen manier – te verbannen van de Film uit het Publiek. In tegenstelling tot de NDR, die, volgens VEOLIA in 2006, is een Tussenkomst van de groep was genoeg te verbannen, de vorige film “water onder de Hamer” van de mat scherm, is ARTE, en de President achter het Water levert Geld op, en de uitzending datum 22.3.2011! Maar de volgende oproep, de volgende aanval komt.

Uit het Verleden leren

De aanpak van de wereldwijde spelers in de wereld van water economie tegen ongewenste documentaires is niet uniek, helaas.

De Film “Flow werd aangeklaagd” na de uitzending in ARTE van SUEZ. In de eerste aanleg, de Film heeft gewonnen. Echter, Suez heeft al beroep aangetekend….

Wat is in de Smaad procedure met claims voor schadevergoeding tegen Water Maakt Geld mogelijk, deze dag is ook het voorbeeld van Canal+ auteur Denis Robert. Ook hij was in Parijs voor de huur. Laster is weergegeven, en ten slotte, met hoge claims voor schade die wordt gedekt, als hij ontdekt het witwassen van geld in het geval van Clearstream.

In het proces, de groep dreef hem naar de rand van de waanzin en Ondergang. Hij verloor in alle gevallen. Pas nu, na 10 jaar, heeft een hof van cassatie dat al zijn verklaringen waren in wezen correct! De afhandeling van de franse rechterlijke macht met journalisten die ter dood is veroordeeld door de Europese autoriteiten.

Totdat het proces tegen “Water Maakt Geld” zal worden geopend, dit kan oplopen tot een jaar.

Laat dat Water maakt Geld is een nieuwe zaak, Clearstream! Daarom blijven van toepassing: Verspreid deze info!

Verdere screening van de film, elke bestelde DVD maken Veolia en Suez, een streep door de rekening!

Informeer uw vrienden, Kennissen en de media over de

ARTE uitgezonden datum 22.3. om 20h40!

Video link: https://youtu.be/CVqGOnm4A78

De meer mensen die datum “vooruit kijken”, hoe veiliger het is. En de 22.3. 20h40 ARTE het publiek het succes van deze stations, de bevoegde redacteuren hebben al meer dan verdiend!

Dank aan allen die houden in dit geval in je achterhoofd!

Als u nog niet op de distributielijst of andere vragen hebt, write to [email protected]

Uw Water Maakt Geld – Team

Geef een reactie