Verbod van gevaarlijke anti-baby pillen nodig Risiko-Pille.de

Verbod van gevaarlijke anti-baby pillen voor nieuwe website www.risiko-pille.de / beïnvloed vrouwen aan te spreken in de jaarlijkse Algemene vergadering van Bayer AG / self-help group opgericht

Innovatieve anti-baby pillen van de werkzame stof drospirenone hebben een hoger risico in vergelijking met oudere preparaten. De vrouwen die zich hebben inmiddels self-help group van drospirenone-Beschadigd (SDG) en de protesten in de aandeelhoudersvergadering van Bayer AG op vrijdag aangekondigd. Daarnaast is de site www.risiko-pille.de vandaag was niet op slot.

Kathrin Weigele, mede-oprichter van de self-help group, oproepen voor:

We willen komen tot een meer eerlijke en uitgebreide voorlichting over de risico ‘ s van drospirenone-bevattende pillen in de bijsluiter en gynaecologen. Ons doel is om de bewustwording onder vrouwen van de risico ‘ s van de pil te geven de betrokken vrouwen een gezicht en tenslotte ontkrachten de mythe dat zo Beschadigd een individueel geval. Onze website heeft tot doel de kans te bieden om zichzelf te helpen.

Kathrin Weigele had gehad na het innemen van de pil Yasmin een ernstige longembolie.

De drospirenone-bevattende pillen Yasmin, Yasminelle, Yaz, Aida en Petibelle van de fabrikant Bayer Schering leiden tot nieuwe studies tonen aan dat tot twee keer zo hoog embolische en trombose risico vergeleken met de oudere preparaten.

Volgens gegevens van de AMERIKAANSE regelgevende instantie Food and Drug Administration 190 vrouwen zijn overleden in de Verenigde Staten alleen al na het innemen van Yasmin of Yaz. In Duitsland, ten minste twaalf jonge vrouwen, getroffen door een fatale longembolie. Tegen Bayer rond de 7.000 claims in behandeling zijn.

Bayer AG gemaakt in het afgelopen boekjaar met de product groep, met een omzet van 1.1 miljard euro. Het preparaat wordt beschouwd als de best verkochte anti-baby-pil in de wereld. In de campagnes van de groep wordt geadverteerd in de eerste plaats met beloftes zoals “gewichtsverlies” en “effectief tegen acne”. De toegenomen risico ‘ s, echter, is niet aan de orde.

Met hun optreden in de jaarlijkse Algemene vergadering, de gedupeerde vrouwen willen bereiken, de aanpassing van het minimaliseren van de schade aan reclame voor anti-baby pillen, evenals een verbod op pillen met een verhoogd risico op potentieel. Niet-was de vergadering in de beurshallen van Keulen, naast de Raad van bestuur, rond de 4.000 aandeelhouders deel te nemen, ook ingediend tegen de motie, waarin wordt gevraagd om een ontlading van de Raad van bestuur.

Self-help group van drospirenone-Beschadigd (SDG) contact op met: [email protected] Website: www.risiko-pille.de

Wij zeggen nee! aan pillen met een verhoogd risico van trombose

Geef een reactie