Chronische Netelroos? Vitamine D kan helpen

De “zon hormoon” Vitamine D speelt in het opbouwen en onderhouden van de gezondheid een zeer belangrijke rol. Vitamine D is een belangrijke bouwsteen en kan beschermen tegen verschillende ziekten. (Zie “Vitamine D – De Zon Hormoon”)

Ook in het geval van chronische ziekten kan Vitamine D een sterke helper.

Wetenschappers van de Universiteit van Nebraska (UNMC) hebben gevonden dat Vitamine D in de klachten-voor de verlichting van chronische verband met netelroos (urticaria) een belangrijke rol. Een (voedings)Supplement met Vitamine D kan helpen om het ongemak te verlichten van patiënten en voor het verbeteren van de Algemene gezondheidstoestand.

“Chronische netelroos kunnen worden voor de patiënten is zeer frustrerend zijn omdat de behandeling opties zijn beperkt. Met netelroos, voel je je ellendig,” verklaarde Dr. Poole, gespecialiseerd in allergieën. “Vitamine D kan een antwoord zijn op deze vervelende aandoening. Daarnaast is er geen nadeel van Vitamine D in principe van Voordelen voor de gezondheid niet te nemen, als je overdrijven. Vitamine D is eenvoudig, goedkoop, en kan worden ingenomen op een dagelijkse hoeveelheid van 1000 tot 2000 IE.”

De studie, die werd gepubliceerd in het “Journal of Allergie in de Klinische Immunologie”, blijkt dat bijna de helft van de chronische urticaria patiënten, patiënten, een Vitamine-D-deficiëntie. Als een resultaat, Dr. Poole gesuggereerd dat zal het verbeteren van uw gezondheid als u worden blootgesteld aan een verhoogd zonlicht, dus dat Vitamine D kan worden gevormd in de huid, of Vitamine D-supplementen te nemen aan het verhogen van de Vitamine D-niveau.

Een gebrek aan Vitamine D is ook in directe verbinding met ziekten zoals Diabetes, osteoporose, hart-en vaatziekten en kanker.

Door de natuur het lichaam zelf produceert genoeg Vitamine D als regelmatig blootgesteld aan de zon licht. Echter, veel mensen besteden vooral in de Winter, aan te kunnen trekken is een beetje tijd onder de zon een belangrijk Voordeel van het zonlicht. Als je onderneming, dan kunt u crèmes meestal gemaakt met chemisch geladen UV-blokkerende producten, de Vitamine D-productie van de zon, het voorkomen van straling op de huid doordringen.

Bron: Natural News

Tips

Geef een reactie