De eerste professionele verbod vanwege Impfkritik

Update: goed nieuws: de hoogste rechter van professionele tilt ban – impfkritischer arts van De Oostenrijkse administratieve rechtbank (VwGH) gerehabiliteerd het beroep heeft ingetrokken het verbod tegen de West-Stiermarkse arts, de voor-en tegenstanders van Dr. Johann Loibner. Meer informatie impfkritik.de

 

Dr. Manuela Peters, een zeer toegewijde Arts met betrekking tot de realisatie van de democratie, de exploitant van de website www.mittwochsdemo.de dat dringend verzoeken de volgende hulp:

Professionele verbod op Dr. Loibner van de medische Raad. gelieve teken de Online Petitie te tekenen!!

Lieve vrienden op weg naar een zelf bepaald, zelf verantwoordelijk en bewust leven, opnieuw, dat is iets wat we niet kunnen kijken!!!

Sinds een paar jaar de kritiek van de vaccinaties is groeiende, met name onder Artsen.Tegen een aantal Artsen die spreken zich uit tegen vaccinaties zijn voor het publiek, zijn reeds het voorwerp uitmaken van een tuchtprocedure.

De arts, Dr. Johann Loibner, gepleegd tegenstanders, en op hetzelfde moment, geregistreerd, legal expert voor het vaccin schade, wordt nu door zijn onderwijs werken verbod verleend.Het is niet alleen het lot van deze arts.

In de toekomst, elke arts die praat vaccinaties kritisch moet verwachten, met een verbod van het uitoefenen van een beroep. Innovaties, nieuwe medische ontdekkingen, zijn onmogelijk gemaakt. Andere medische adviezen uit te drukken, zullen de Artsen worden toegestaan niet meer achter gesloten deuren.

De ondertekenaars van deze Petitie contact met ons op om de Here in het land van de regio Stiermarken. Franz Voves. Hij kan annuleren de beslissing van de kamer van Artsen, Dr. Loibner vanwege de impfkritischen werk van de artsen lijst, niet ondertekenen.

Ondertussen, een Online Petitie is geïnstalleerd. Hier http://www.aerzte-ueber-impfen.org: tekenen/ onder de Link naar de Petitie.

Iedereen kan zijn naam en e-mailadres. Hij krijgt een Mail om te bevestigen.

Het doel van deze Petitie is, dat de verantwoordelijke partij die u hebt om een besluit dat is genomen door vele mensen in heel Europa.

Stuur het adres voor de Petitie te veel Bekenden!

Het verwelkomt u van harte Franziska Loibner Auspiciën van Oostenrijk-8563 Ligist 89 http://www.aegis.at Tel +43 (0) 3143/29734 mailto: [email protected] Fax 03143/29734 http://www.aerzte-ueber-impfen.org

Dr. Peters hecht belang aan de stelling: “Het is een globale, grensoverschrijdende Probleem. De mensen moeten bij elkaar staan en vechten voor hun vrijheid!”

Alstublieft, geachte lezer, voor u tekent! Echte democratie moet helpen, moet elkaar steunen, en het minste dat we kunnen doen is het op te geven, ten minste eenmaal onze goede naam voor een rechtvaardige zaak! Je doet iets, de exploitant van Duitsland de discussie is een teken!

Geef een reactie