De Gezondheid Van De Trap – Dodelijke Pillen

Prof. Dr. Jürgen Fröhlich zei in een Interview: “We gaan ervan uit dat per jaar in de interne geneeskunde afdelingen van 58.000 patiënten door de negatieve bijwerkingen van medicatie is het leven”

Gezonde keer voor de farmaceutische industrie: de omzet is verdubbeld in de afgelopen tien jaar. Waarom? Ook de Duitsers zijn meer pillen slikken dan ooit te worden voorgeschreven door Artsen die niet in staat zijn om vast te leggen rond de 10.000 exemplaren in de 13.000 farmaceutische normen van de risico ‘ s en bijwerkingen.

De jaarlijkse groei van de farmaceutische ondernemingen zijn in de dubbele cijfers, de op handen zijnde fusie zal worden bestreden vecht met volle oorlog fondsen. En de Duitsers zijn een van de grootste drug consumenten in de wereld. Maar op hetzelfde moment, meer en meer geneesmiddelen maken ons zieker en zieker. Meer en meer mensen sterven van de medicatie vergiftiging. Er wordt van uitgegaan dat, in Duitsland, in de interne geneeskunde afdelingen alleen ongeveer van 58.000 mensen werden ongewenste bijwerkingen gedood.

Voorbeeld: Hilde Schellhorn, een van de vele patiënten. Artsen de diagnose uitzaaiingen in haar hoofd. Daarom zijn ze besteld chemotherapie. Vandaag, zijn er aanwijzingen dat ze is gestorven van de drugs voorgeschreven, kan dit waarschijnlijk nooit zou hebben doorgegeven. Omdat methotrexaat is niet geschikt voor ouderen. In haar pijn ze lijden, alle weergegeven bijwerkingen van dit medicijn. De medische dossiers blijkt dat de patiënt behandeld is, is in weerwil van hun leeftijd met een hoge dosis methotrexaat.

De “Klinische farmacologie” leert het gebruik van medicatie, maar in de traditionele geneeskunde-studie van deze Afdeling naast het punt. Alleen in de Rode lijst van meer dan 500 farmaceutische bedrijf met meer dan 10.000 producten in de 13.000 dosering normen en 35.000 prijs informatie. Geen arts is in staat om vast te leggen met dit aanbod, alle risico ‘ s en bijwerkingen.

Voor dit doel kunt u kijken naar een documentaire die werd gefilmd in 2004 door Erich Schütz en Detlev kossmann namens de SWR en in verschillende kanalen werd neergeschoten.

Video link: https://youtu.be/g1EHzWgQH1E

Geef een reactie