Het mazelen Virus proces: De rechters hebben problemen

15. April 2015, Dr. Stefan Lanka, kennis plus:

In het mazelen Virus-een proces dat niet op de 12.3.2015 uit de stoel door de uitspraak nog. A. stoel van het arrest, zoals in het civiele recht zeer zelden, volgens § 315 (2) van het wetboek van burgerlijke rechtsvordering (ZPO) moet worden verleend binnen drie weken na het Vonnis. Dat zou de 2.4.2015. Geconcludeerd kan worden dat de rechters voor de schriftelijke motivering van het vonnis, de inspanning, of verdeeld.

In de tussentijd, de wetenschappelijke communicatie en publicaties groeit, het bewijs dat het ding zo ziek virus, zoals een mazelen Virus is verkeerd en het is, in werkelijkheid, de normale middelen van Transport en communicatie van deeltjes uit de cellen. De technische voorwaarden voor dit doel: Exosomes, Extracellulaire Blaasje, Microvesicel en Mitochondriaal-afgeleide Blaasjes.

Stel je voor: Twee rechters en een rechter om te proberen heel onhandig aan de onwetenschappelijke en legitimeren deze juridische vaccinatie, het gezondheidsbeleid, en tegelijkertijd, door middel van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek.

Het Positieve van uw Doen is dat je een bijdrage aan de MIS-ontwikkeling van grote delen van de Westelijke hoger onderwijs in de geneeskunde, sneller en effectiever dan wanneer de rechter “bekwame” gedrag.

We blijven in Langenargen aan de Bodensee, lezingen, dag en seminars over dit onderwerp, maar ook hoe de biologie van gezondheid en ziekte in de werkelijkheid werkt. Dr. Lanka komt als u geïnteresseerd bent in uw Regio voor lezingen en seminars. Neem dan contact met ons hieronder [email protected]

Geef een reactie