MCS – de oproep van De “Canarische eilanden” verspreidt zich over de hele wereld

Karen van Australië, had een idee. Het is een van die “MCS Canarische eilanden,” zoals ze worden genoemd chemische gevoelige soms symbolisch. “Canarische” is de naam van het duitse Kanarie-vogel, en is een Synoniem voor degenen Kanarie die mijnwerkers nam met kuilen in de kolen, voor giftige gassen en waarschuwen.

Karen schreef haar idee een paar dagen geleden aan Susie Collins, hoofd van het Internet platform “Canarische Rapport”:

We konden een “Gele Day” (dag van de gele hoed” voor MCS, aan de andere kant, het bericht op het Dragen van de kleur Geel – geel op onze Hoeden, of een pin met een gele veren of een lint in onze haren blijven betekent “de manier waarop ik reageren op Uw parfum, of een sigaret roken.” Op deze manier anderen over onze ziekte en de kans krijgen om ons te helpen door het houden van in een dergelijk geval een beetje op afstand. En om te overwegen, misschien wel in uw eigen leven van chemische stoffen met een iets ander beeld. We zouden kunnen melden op Facebook en de Canarische Rapport en alle andere websites over.

Sociale Netwerken helpen, een actie op te richten

Nauwelijks de “reputatie van de Australische Kanarie” op Facebook werd geluiden, waren enkele van de andere chemische stoffen die gevoelig creatief. Het is grappig om de ideeën tot stand is gekomen, hoe kon u het dragen van de kleur Geel, op hetzelfde moment van de MCS. Vrij snel van een gemeenschappelijke oproep van de “Canarische eilanden” van over de hele wereld, dat is het idee van Karen.

De reputatie van de Canarische eilanden zich verspreidt over de hele wereld

Catherine van Canada verbleven in een bijzonder leuk idee, de gele Kanarie-Pincode in die u hierboven ziet als de titel van de afbeelding. Ook deze foto werd verspreid op Facebook en er waren veel leuke reacties. In de wind, dit idee en de kleine Antext verspreid was binnen een dag meerdere talen, waaronder Japans (helaas meestal met onze browsers niet vertegenwoordigen, dus niet in de volgende lijst), vertaald:

Tekst in het engels:

Als U of iemand die Je kent, lijdt aan Meervoudige Chemische Gevoeligheid, het dragen van een gele sjaal of een gele hoed of een gele veer op de kraag of op het bovenste gedeelte om het genereren van aandacht voor deze invaliderende en vermijdbare moderne ziekte! De kleur Geel staat voor de pit van de Kanarie in de kolen-staat voor een symbolische waarschuwing dat deze verontreinigingen zijn van belang voor iedereen. Kopieer en plak dit bericht op hun Facebook profiel pagina. Dank aan iedereen voor de Deelname.

Lees meer op www.csn-deutschland.de

 

Geef een reactie