We hoeven alleen maar te worden ingeënt, zal voordat de paniek zelfs

De hysterie over de mexicaanse griep die we ervaring voor onze ogen, gewoon ongelooflijk. Hier is de spreekwoordelijke plaats “van een mug een olifant”. Er is geen reden om te geloven dat deze griep is veel gevaarlijker dan alle andere die jaarlijks wordt gehouden. Wat is echter anders, de media doen met haar onevenredige bereik van een campagne, die uiteraard heeft twee doelstellingen, de in te zetten mensen in paniek, en de omzet van de farmaceutische bedrijven.

Wilt u het bewijs dat de hebzuchtige gif stick mixer doen in de farmaceutische industrie is achter deze paniek? Dit prospectus is de vennootschap CHUGAI PHARMACEUTICAL CO., LTD. Daar, beste aandeelhouders en beleggers is meer onder de Rubriek van uw prospectus: “” “Onder onze middellange termijn business plan Zonsopgang 2012′ hebben we voortdurend gewerkt aan de basis voor groei.”

Groei? In de tijd van vandaag waar de hele wereld economie zal naar verwachting iets anders dan de groei, maar overal worden de crash plaatsvindt. Waar halen we die groei?

Onder de Rubriek “Outlook 2009” is: “het Verhogen van de omzet en omzet worden verwacht in 2009.” Dan lezen we: “In het fiscale jaar 2009 verwachten we een stijging in de totale inkomsten van 22,4 procent Voor het jaar verwachten we dat de verkoop van Tamiflu zijn naar verwachting stijgen door 531 procent …”

Hoe? Tamiflu is maar liefst 531 procent!!! Hoe weet je dat van tevoren? Ben je helderziend? Of ze maken het Probleem (mexicaanse griep) zelf, zodat u kunt verkopen de oplossing (Tamiflu)? Dus een gigantische toename in de verkoop van een bepaald product, kun je niet voorspellen, tenzij je iets weet niet wat anderen weten.

En eigenlijk is de storm over Tamiflu is nu ingevoerd door de bangmakerij van de media en de voorspelde toename van de verkopen van 531 procent dreigt te komen waar u en alle andere farmaceutische bedrijven. Een zeer winstgevend bedrijf biedt aandeelhouders en beleggers.

Kijk naar de prijs van de aandelen van CHUGAI PHARMACEUTICAL. Voortdurend in de afgelopen 12 maanden is toegenomen en hij staat op het punt van de maximale waarde, in totaal contrast met de Rest van de markt ging. 8,54 rond deze tijd vorig jaar 13,84 momenteel bijna 50 procent in waarde stijgen. De Trend van de Grafiek toont mooi aan de top. Degenen die geïnvesteerd in dezelfde periode in aandelen UBS, heeft verloren meer dan de helft van haar bezittingen.

Zoals ik gezegd heb, wat in de wereld gebeurd, het gaat over Macht en het bedrijfsleven, en de farmaceutische industrie profiteert van de paniek over de mexicaanse griep.

Er is absoluut geen bewijs dat de mexicaanse griep van varkens vandaan komt. Het wordt overgedragen van persoon tot persoon. De varkenshouders zijn terug vechten zijn er fel op tegen, natuurlijk, want de Naam van de griep zal veroorzaken ze ernstige schade veroorzaken.

Deze angst voor het verlies van reputatie en een enorme daling in de consumptie van varkensvlees is niet ongegrond. Het varken fatteners het minste belang om de mexicaanse griep in de wereld. Tien landen, waaronder China en Rusland hebben een verbod op de Import van varkensvlees, hoewel de WHO-rapporten, men kan niet besmet met H1N1 door het eten van varkensvlees. Egypte heeft ook besteld het doden van alle varkens in het land. Een volledig onnodige Overreactie en vernietiging van dieren voor niets.

De Israëlische regering is niet veranderd de naam van de mexicaanse griep van kosher redenen, op het mexicaanse griep, die past in de Mexicanen. Want, zo betogen zij, het H1N1-stam van de krimp niet van uw land, maar ook uit de verenigde staten. Het moet worden aangeduid als “de Noord-Amerikaanse griep”.

De Amerikaanse eigenaren van de boerderij in Mexico, die in het midden van het verhaal, ontken je de waterstroom zou worden van de oorzaak en de oorsprong van de epidemie, omdat noch de dieren, noch de medewerkers zijn positief en het Virus getest.

Hoe heeft het Virus dan de mensen? Er heeft waarschijnlijk geholpen om een duidelijk en opzettelijk verspreiden.

Wat geloof je niet? Niemand kan zo slecht en zijn metgezellen, uit hebzucht of om politieke redenen van de schade? Je bedoelt dat het nieuwe Virus is afkomstig van de natuur? Waar, echter, het is bekend, het is een nooit-vóór-gezien Virus bestaat uit genetisch materiaal van vogels, varkens en mensen. Een dergelijke genetische modificatie kan alleen plaatsvinden in een high-tech genetica laboratorium, zoals in een bio-wapens in de fabriek.

Ja, bio-wapens, bestaande uit dodelijke bacteriën en virussen zijn ontwikkeld door het Amerikaanse leger voor decennia. Ter herinnering, de Anthrax-sporen die, volgens de 11. September 2001, waren gezonden met brieven aan senatoren en mensen uit de media, en 5 mensen gedood, komen, volgens de FBI onderzoek naar de bioweapons laboratorium in Fort Detrick. Het was geschoven na de aanslagen van 9/11, dit Anthrax-aanval, Bin Laden en Saddam Hussein in de schoenen, in feite heb je het zelf heeft gemaakt, en de dodelijke poeder kwam van het AMERIKAANSE leger. De Anthrax-aanval bewijst dat 9/11 was zelf gemaakt.

Deze crimineel in de Macht om te moorden alles, zelfs om politieke redenen, hun eigen volk, als het voldoet aan uw doelstellingen.

Door de huidige gebeurtenissen en de verdenking dat er een verspreiding van het virus binnen het menselijk ras, wordt de verklaring van President Fidel Castro 1981 een nieuwe betekenis. Hij zei op het moment:

Hij delen van de “diepe achterdocht” van vele Cubanen die een reeks van rampzalige schade aan gewassen en de huidige epidemie van knokkelkoorts, die gedood 113 mensen, met inbegrip van 81 kinderen, werden met opzet geïntroduceerd in Cuba door de CIA.

In zijn toespraak In de voorkant van 75’000 Cubanen op de viering van het 28-jarig bestaan van de aanval in het bos van Moncada, die wordt gezien als het begin van de Cubaanse Revolutie, geciteerd Castro’ s getuigenis voor het Amerikaanse Congres de laatste paar jaar, de ontwikkeling van biologische wapens door de Verenigde Staten, inclusief de plannen van muggen als biologisch wapen te gebruiken om ziekten zoals gele verspreiden koorts en knokkelkoorts (Dengue).

Castro zei dat in de laatste paar weken, 273’404 Cubanen dengue zou worden ziek vezel. Hij zei ook dat er een Plan was om de schade van Cuba en hij zou iets verwachten van de regering van de Verenigde Staten, waarvan het beleid, zei hij, wordt gekenmerkt door cynisme, leugens en een compleet gebrek aan scrupules. (van de New York Times, 27. Juli 1981)

Daarom, mensen, we moeten gewoon in de voorkant van een gevaccineerd voordat de paniek zelf. Voor de gezondheid redenen, geen risico ‘ s en de farmaceutische bedrijven is op dit Moment niet mee in de verkoop. We moeten zeer alert als de situatie zich ontwikkelt, omdat er iets gaande is tegen ons.

Bron: Freeman http://www.alles-schallundrauch.blogspot.com/

Geef een reactie